Vliegen naar Medan

Goedkope vliegtickets Medan Sumatra boeken? Helaas zijn er op dit moment geen KLM tickets Amsterdam - Medan en Garuda Indonesia Medan vluchten vanuit Nederland. We zetten hier de beste alternatieven op een rij. 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 972,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 972,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Medan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Medan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Medan

Kaart Medan

Lees meer over Medan

...

Naar de luchthaven Medan gaan er vanaf Amsterdam helaas geen non-stop vluchten. Als je een KLM ticket boekt, die op vluchten Amsterdam - Medan samenwerkt met Malaysia Airlines, dan heb je zelfs 2 meestal stops en een vliegtijd inclusief stops van 30 uur niet ongewoon.  

Ook vanuit Dusseldorf en Brussel airport zijn er geen rechtstreekse vluchten naar het vliegveld van Medan, maar met een overstap in bijvoorbeeld Kuala Lumpur is de stad goed te bereiken. De stad heeft een tweetal luchthavens. De nieuwste, Kuala Namu International Airport, vervangt sinds 2013 het oude Polonia Airport dat tegenwoordig wordt gebruikt door de Indonesische luchtmacht. Kuala Namu International Airport is de eerste luchthaven van Indonesie met een directe treinverbinding naar het centrum van de stad (in dit geval Medan). De airport train (rail link) duurt ongeveer 30 minuten en kost zo'n 7,- per enkele reis (prijspeil 2015). Echt low budget naar het centrum reizen? Kijk dan bij de lokale bussen die doorgaans ieder half uur vertrekken voor doorgaans 1 à 2 euro. Ook kun je kiezen uit diverse shuttle services en taxi's. 


Medan is een stad in het noorden van het eiland Sumatra, Indonesie. Het is een grote stad met meer dan 2 miljoen inwoners. In Medan is het eigenlijk nooit droog. Er bestaat niet echt een droogteseizoen. In februari valt er de minste regen, maar ook dan valt er nog af en toe een bui naar beneden. Het hele jaar door is het overdag rond de 30 graden celsius en 's nachts rond de 23 graden. Houd er rekening mee dat het in de bergen koeler kan zijn.

In Medan kun je je het beste vervoeren met becaks (een fiets met een achterspan waar je in kunt zitten met 2 personen) of per minibus. Op Sumatra ligt een treinspoor, vanaf Medan kun je naar diverse plekken reizen met de trein.

Op Sumatra kun je heerlijk relaxen op het strand, of juist de zee in duiken om te snorkelen of duiken. 's Avonds kun je genieten van het heerlijke Indonesische eten. Voor meer actie ga je de binnenlanden in, waar je o.a. op zoekt kunt gaan naar apen.

Goedkoop naar Medan vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Medan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Medan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Medan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Medan vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Medan deals. Tip: voor een last minute Medan vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Medan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Medan  

Hoe lang is het vliegen naar Medan? De vluchtduur is 14,5 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Medan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
China Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Medan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Medan zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024