Vliegen naar Medan

Medan is een stad in het noorden van het eiland Sumatra, Indonesie. Het is een grote stad met meer dan 2 miljoen inwoners. In Medan is het eigenlijk nooit droog. Er bestaat...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Medan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Medan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Medan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Medan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Medan? Geef je op voor de Medan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Medan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Medan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Medan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Medan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Medan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Medan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Medan

Hoe lang is het vliegen naar Medan? De vluchtduur is 14,5 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Medan

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Medan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Medan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Medan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Medan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017