Vliegen naar Medan

Medan is een stad in het noorden van het eiland Sumatra, Indonesie. Het is een grote stad met meer dan 2 miljoen inwoners. In Medan is het eigenlijk nooit droog. Er bestaat...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Medan voor jouw vertrekdatum:

Lees meer over Medan

... niet echt een droogteseizoen. In februari valt er de minste regen, maar ook dan valt er nog af en toe een bui naar beneden. Het hele jaar door is het overdag rond de 30 graden celsius en 's nachts rond de 23 graden. Houd er rekening mee dat het in de bergen koeler kan zijn.

Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar het vliegveld van Medan op Sumatra, maar met een overstap in bijvoorbeeld Kuala Lumpur is de stad goed te bereiken. De stad heeft een tweetal luchthavens. De nieuwste, Kuala Namu International Airport, vervangt sinds 2013 het oude Polonia Airport dat tegenwoordig wordt gebruikt door de Indonesische luchtmacht. Kuala Namu International Airport is de eerste luchthaven van Indonesie met een directe treinverbinding naar het centrum van de stad (in dit geval Medan). De airport train (rail link) duurt ongeveer 30 minuten en kost zo'n 7,- per enkele reis (prijspeil 2015). Echt low budget naar het centrum reizen? Kijk dan bij de lokale bussen die doorgaans ieder half uur vertrekken voor doorgaans 1 à 2 euro. Ook kun je kiezen uit diverse shuttle services en taxi's. 

In Medan kun je je het beste vervoeren met becaks (een fiets met een achterspan waar je in kunt zitten met 2 personen) of per minibus. Op Sumatra ligt een treinspoor, vanaf Medan kun je naar diverse plekken reizen met de trein.

Op Sumatra kun je heerlijk relaxen op het strand, of juist de zee in duiken om te snorkelen of duiken. 's Avonds kun je genieten van het heerlijke Indonesische eten. Voor meer actie ga je de binnenlanden in, waar je o.a. op zoekt kunt gaan naar apen.

Goedkoop naar Medan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Medan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Medan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Medan? Geef je op voor de Medan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Medan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Medan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Medan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Medan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Medan in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Medan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Medan 

Hoe lang is het vliegen naar Medan? De vluchtduur is 14,5 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Medan

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
- *
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Medan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Medan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Medan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Medan zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares