Vliegen naar Zhengzhou

Wil je een voordelige vlucht naar Zhengzhou boeken? De KLM Zhengzhou vluchten vanaf Schiphol zijn in samenwerking met de KLM codeshare partners Xiamenair, China Southern en China...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Zhengzhou voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Zhengzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zhengzhou vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zhengzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zhengzhou? Geef je op voor de Zhengzhou Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zhengzhou vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Zhengzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Zhengzhou in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zhengzhou boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zhengzhou in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Zhengzhou als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Zhengzhou

Hoe lang is het vliegen naar Zhengzhou? De minimale vluchtduur naar Zhengzhou bedraagt 13,5 uur inclusief een overstap.

Bijkomende kosten bij vluchten Zhengzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Zhengzhou o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zhengzhou met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Zhengzhou. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zhengzhou zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017