Vliegen naar Zhengzhou

Wil je een voordelige vlucht naar Zhengzhou boeken? De KLM Zhengzhou vluchten vanaf Schiphol zijn in samenwerking met de KLM codeshare partners Xiamenair, China Southern en China...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 705,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Zhengzhou voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Zhengzhou

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Zhengzhou

Kaart Zhengzhou

Lees meer over Zhengzhou

... Eastern en hebben een minimale vliegtijd van 14,5 uur.  Het zijn geen directe vluchten maar wel redelijk comfortabel. Tip: met KLM  naar Zengzhou vliegen met beperkt budget? Opstappen in Antwerpen of Dusseldorf bij KLM kan tot wel 40% schelen op je ticketprijs!

Zhengzhou is een stad gelegen in het oosten van China, op zo'n 500 kilometer afstand van Beijing. Zhengzhou heeft een aantal erg bijzondere bezienswaardigheden waaronder de Shaolin Tempel, het Henan Museum, de Erqi Memorial Tower en de Song Mountains, ook wel Song Sang genoemd. Dit is een prachtig natuurgebied aan de westkant van de stad. Naast dat de overweldigende natuur een bezoekje waard is, zijn de Song Mountains ook nog eens de thuishaven voor het geloof het Taoisme, je vindt er dan ook prachtige tempels.

Klimaat
Van juni tot en met augustus liggen de temperaturen boven de 30 graden celsius. In deze maanden valt ook de meeste regen. De beste reistijd is in de lente of de herfst, de temperaturen zijn dan aangenaam en er valt minder regen dan in de zomer. De winter is behoorlijk fris, temperaturen zakken naar een graad of 6 overdag tot onder het vriespunt in de nacht.

Luchthaven Zhengzhou International Airport
Het vliegveld van Zhengzhou genaamd Zhengzhou Xinzheng International Airport (CGO) ligt 37 kilometer ten zuiden van de stad. Met een overstap in Beijing is Zhengzhou vanaf Amsterdam goed te bereiken.

Goedkoop naar Zhengzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zhengzhou? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zhengzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zhengzhou? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zhengzhou vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Zhengzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Zhengzhou vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zhengzhou boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zhengzhou in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Zhengzhou Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Zhengzhou  

Hoe lang is het vliegen naar Zhengzhou? De minimale vluchtduur naar Zhengzhou bedraagt 13,5 uur inclusief een overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Zhengzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Zhengzhou aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zhengzhou met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zhengzhou zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023