Vliegen naar Shanghai

De 5-sterren service van Qatar Airlines, of super voordelig met Aeroflot? Vanaf zomer 2016 is er nog een extra keuzeoptie bij voor vliegtickets Shanghai. KLM is namelijk op de route Amsterdam - Shanghai een samenwerking aangegaan met China Eastern Airlines en Air France. 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 463,-

KLM

aanbevolen v.a. € 712,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 482,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Shanghai voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Shanghai

Kaart Shanghai

Lees meer over Shanghai

...

Amsterdam Shanghai KLM
Door de nieuwe samenwerking zijn er vier directe vluchten naar Shanghai bijgekomen. Dat maakt dat KLM een aanzienlijk beter product naar de ‘the pearl of the East Coast', zoals de stad d in het Oosten van China ook wel genoemd wordt, kan aanbieden. Overigens is er voor de toerist of zakenreiziger die naar Shanghai wil vliegen nog veel meer keuze uit maatschappijen. Naast eerder genoemden vliegen o.a. ook Finnair en Xiamen airlines om maar enkele te noemen. Tickets Shanghai met deze airlines reserveer je vanuit Nederland of Belgie het makkelijkste bij bovenstaande online reisbureaus.

Reizen naar Shanghai China 
Shanghai is het commerciële centrum van het land. Deze dynamische stad in het snelst ontwikkelende land ter wereld lijkt veel meer op een metropool als Hong Kong dan op het traditionele Chinese Peking.

In 2005 besloot de Chinese overheid vijf steden de status van Nationale Centrale stad toe te kennen, waaronder vanzelfsprekend Shanghai. Dit gaf Sjanghai meer controle over de eigen regio om zich nog nadrukkelijker te kunnen ontwikkelen als wereldstad. Shanghai herbergt binnen de traditionele stadsgrenzen alleen al meer dan 23 miljoen inwoners, als metropool een nog verbazingwekkendere 31 miljoen burgers.

De bijzondere geschiedenis en bezienswaardigheden
Shanghai behoorde, net als andere havensteden zoals bijvoorbeeld Hong Kong, een lange tijd toe aan het Britse rijk. De Westerse invloed is nog steeds zeer zichtbaar aanwezig, voornamelijk nabij de Bund in het Huangpu district. De Bund, in het Chinees veelal Waitan genoemd, wordt gezien als één van de voornaamste toeristische attracties in Shanghai, het is dan ook een machtig mooie boulevard waar enkel steden als Los Angeles aan kunnen voldoen.

Shanghai ligt min het midden oosten van China aan de Oost-Chinese zee en wordt in tweeën gesplitst door de Huanpu rivier. De stad kent door haar ligging een vochtig subtropisch klimaat met vier kenmerkende seizoenen. De beste tijd, klimatologisch gezien, om naar Shanghai te reizen is april/mei en september/oktober vanwege de meer gematigdere weersomstandigheden.

Reistips Shanghai  
Geïnteresseerd in een Shanghai citytrip? Een stedentrip Shangai is namelijk een geweldig goed idee door de diversiteit van de reismogelijkheden in deze gigantische metropool. Shanghai loopt voorop in China als het gaat om de nieuwste rages, mode en technologie. Een mix van Oosterse sferen en westerse invloeden zie je terug in het design van de gebouwen. Het oude deel van Shanghai biedt de toerist nog wel de traditionele Chinese tuinen en tempels.

De luchthaven Shanghai Airport 
Shanghai kent twee grote internationale vliegvelden, te weten Pudong International Airport (PVG), dit is de grootste luchthaven van Shanghai op zo’n 40 kilometer ten oosten van de stad en het oudere Shanghai Hongqiao International Airport (SHA). Mogelijk is een vlucht met een overstap op bijvoorbeeld Parijs of Beijing nog voordeliger. Vanaf de vliegvelden zijn grote steden als Hangzhou, Suzhou en Nanjing goed bereikbaar per bus vanaf het vliegveld. Een comfortabele optie is om de razendsnelle trein te nemen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Shanghai Pudong Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Shanghai vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Shanghai? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Shanghai te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Shanghai? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Shanghai vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Shanghai kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Shanghai vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Shanghai boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Shanghai in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Shanghai Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Shanghai  

Hoe lang is het vliegen naar Shanghai? Bij een rechtstreekse vlucht Amsterdam - Shanghai is de vluchtduur slechts 10,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Shanghai

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Eva Air
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Etihad Airways
- *
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Shanghai aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Shanghai met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Shanghai zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024