Vliegen naar Shanghai

De 5-sterren service van Qatar Airlines, of super voordelig met Aeroflot? Vanaf zomer 2016 is er nog een extra keuzeoptie bij voor vliegtickets Shanghai. KLM is namelijk op de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Shanghai voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Shanghai vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Shanghai vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Shanghai te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Shanghai? Geef je op voor de Shanghai Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Shanghai vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Shanghai kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Shanghai in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Shanghai boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Shanghai in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Shanghai als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Shanghai

Hoe lang is het vliegen naar Shanghai? Bij een rechtstreekse vlucht Amsterdam - Shanghai is de vluchtduur slechts 10,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Shanghai

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Shanghai o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Shanghai met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Shanghai. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Shanghai zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017