Vliegen naar Xi An

Xi'an is de hoofdstad van de Chinese provincie Shaanxi en was ooit voor een lange tijd de officiële hoofdstad van China. Xi'an was tijdens de Tang Dynastie, lopend ongeveer...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,179,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Xi An voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Xi An

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Xi An

Kaart Xi An

Lees meer over Xi An

... 618 tot 907 na Christus, de grootste stad ter wereld met al meer dan 1 miljoen inwoners doordat Xi'an aan het einde van de befaamde handelsweg de zijderoute lag. Xianyang, de stad waarmee Xi'an de luchthaven deelt, ligt centraal gelegen in China en aan de immens grote Weirivier die samen smelt met de Gele rivier. Je vindt hier een bijzondere traditionele cultuur en ook de klederdracht vind je nergens anders. Toch is Xianyang een moderne stad, met vele grote en hoge kantoorgebouwen.

Goedkope vakantie Xi'an
Wil je goedkoop reizen naar Xi'an? Om een zo betaalbaar mogelijke vakantie te kunnen boeken naar Xi'an moet je naar diverse mogelijkheden kijken voor de vlucht en het verblijf. Het is altijd aan te raden om buiten de schoolvakanties te reizen, vanwege de immense drukte  en daardoor een stuk duurder. Het is het ook zeker waard om te proberen flexibele reisdata aan te houden, een dag eerder of later vertrekken kan al snel vele tientallen euro's besparen op je vliegticket. Reis tip; Probeer andere alternatieve vertreklocaties dan Schiphol, Amsterdam zoals Brussel of Düsseldorf.

Wat is de gemiddelde vluchtduur naar Xi'an en Xianyang?
De belangrijkste luchthaven van Xi'an en Xianyang heet ook Xi'an Xianyang international airport (XIY), dat zich rond de 40 kilometer ten noord westen van het stadscentrum van Xi'an bevind. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Xi’an Xianyang Airport op Vliegveldinfo.nl.

Wat is de beste reistijd voor Xi An China?
Het weer en beste reistijd voor Xi'an: het klimaat in Xi'an heeft natuurlijk veel te maken met de ligging van de stad in het land zelf en op de lengtegraad van de wereld. Xi'an heeft het type weer door de jaren heen wat tussen een land en steppeklimaat zit met warme vochtige zomers en koele droge winters. In de zomermaanden vindt men temperaturen tot in de dertig graden, terwijl het kwik in de winter tot net onder het vriespunt kan raken. De beste tijd om naar Xi'an te reizen is gedurende de maanden april, mei, september en oktober vanwege de meer gematigdere weersomstandigheden.

Bezoek het Terracotaleger tijdens jouw reis naar
Xi An!
Wat mag je niet missen tijdens een bezoek aan Xi'an? Xi'an staat bol van de plekken en activiteiten die men moet beleven tijden het bezoek aan deze historische hoofdstad. De absolute parel van dit culturele walhalla is het Terracotta Leger van de eerste keizer van China Qin Shi Huangdi; een leger van meer dan 8000 soldaten, paarden en oorlogswerktuig dienden uit religieus overtuiging de gevallen keizer te "bewaken" tijdens zijn dood. Deze overweldigende archeologische is nu te bewonderen in het museum wat uit de grond gestampt is voor het leger en het nabij gelegen mausoleum van de Qin Shi Huangdi. Doordat Xi'an aan het einde van de Zijderoute lag kwamen er van heinde en ver kooplieden af op Xi'an. Dit creëerde al heel vroeg een grote internationale groep burgers wat leidde tot onder andere de Grote Moskee van Xi'an uit het jaar 742, de Giant Wild Goose Pagoda, een gigantische boeddhistische tempel die werkelijk waar bloedmooi is. 

Goedkoop naar Xi An vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Xi An? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Xi An te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Xi An? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Xi An vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Xi An kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Xi An vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Xi An boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Xi An in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Xi An Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Xi An  

Hoe lang is het vliegen naar Xi An? De vluchtduur bedraagt ongeveer 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Xi An

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Xi An aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Xi An met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Xi An zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024