Vliegen naar Xi An

Xi'an is de hoofdstad van de Chinese provincie Shaanxi en was ooit voor een lange tijd de officiële hoofdstad van China. Xi'an was tijdens de Tang Dynastie, lopend ongeveer...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Xi An voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Xi An vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Xi An vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Xi An te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Xi An? Geef je op voor de Xi An Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Xi An vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Xi An kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Xi An in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Xi An boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Xi An in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Xi An als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Xi An

Hoe lang is het vliegen naar Xi An? De vluchtduur bedraagt ongeveer 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Xi An

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Xi An o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Xi An met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Xi An. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Xi An zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017