Vliegen naar Wenzhou

Wenzhou, ook wel Yongjia genoemd, is een grote havenstad in het oosten van China. De stad ligt tussen Hong Kong en Shanghai in. Wenzhou heeft circa 3,1 miljoen inwoners. Wenzhou...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,692,-

Tix

aanbevolen v.a. € 736,-

China Southern Airlines

aanbevolen v.a. € 911,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Wenzhou voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Wenzhou

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Wenzhou

Kaart Wenzhou

Lees meer over Wenzhou

...Wenzhou is een aanrader voor natuur én cultuur liefhebbers. Wenzhou ligt in een prachtige bergachtige omgeving, waardoor het lange tijd geisoleerd lag van alle andere steden. Hierdoor heeft Wenzhou een heel eigen cultuur en taal ontwikkeld. De kustlijn is prachtige, je vindt er honderden eilandjes.

Wenzhou heeft economisch gezien altijd maar één taak gehad: hier kwamen de schepen aan die voedsel mee brachten voor de dorpen in de bergen.

Wenzhou kent lange warme zomers en korte milde winters. In juli is het gemiddeld zo'n 28 graden celsius, in januari ligt de temperatuur rond de 8 graden. De regentijd is kort, het begint aan het einde van de lente en stopt alweer aan het begin van de zomer.

Het vliegveld van Wenzhou, genaamd Wenzhou Yongqiang Airport (WNZ) ligt 24 kilometer ten zuidoosten van de stad. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Amsterdam, je maakt waarschijnlijk een overstap in Guangzhou.

Goedkoop naar Wenzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wenzhou? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wenzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wenzhou? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wenzhou vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Wenzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Wenzhou vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wenzhou boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wenzhou in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Wenzhou Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Wenzhou  

Hoe lang is het vliegen naar Wenzhou? De vluchtduur is een kleine 14 uur. Vanaf Schiphol naar Wenzhou heb je wel een verplichte tussenstop van ongeveer 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Wenzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Wenzhou aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Wenzhou met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wenzhou zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024