Vliegen naar Wenzhou

Wenzhou, ook wel Yongjia genoemd, is een grote havenstad in het oosten van China. De stad ligt tussen Hong Kong en Shanghai in. Wenzhou heeft circa 3,1 miljoen inwoners. Wenzhou...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Wenzhou voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Wenzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wenzhou vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wenzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wenzhou? Geef je op voor de Wenzhou Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wenzhou vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Wenzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Wenzhou in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wenzhou boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wenzhou in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Wenzhou als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Wenzhou

Hoe lang is het vliegen naar Wenzhou? De vluchtduur is een kleine 14 uur. Vanaf Schiphol naar Wenzhou heb je wel een verplichte tussenstop van ongeveer 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Wenzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Wenzhou o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Wenzhou met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Wenzhou. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wenzhou zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017