Vliegen naar Lhasa

Lhasa is de hoofdstad van de Chinese autonome regio Tibet. Tibet bevindt zich op ongelofelijke hoogtes in het Himalaya gebied en wordt gekenmerkt door de eeuwenlange afgesloten cultuur.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,070,-

Sawadee

aanbevolen v.a. € 3,295,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lhasa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lhasa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lhasa

Kaart Lhasa

Lees meer over Lhasa

... ook bij menig bezoeker hoog op het verlanglijstje.

Tibet reizen: bezoek de hoofdstad Lhasa
Het kan vrij lastig zijn om de autonome regio Tibet te kunnen bezoeken. Je dient in het bezit te zijn van een speciale vergunning en de overheid verbied zo nu en dan buitenlandse toeristen om de regio te bezoeken. Ben je toegelaten en heb je alle benodigde papieren, dan is de reis naar Tibet één die je nooit zal vergeten. Het "dak van de wereld" zoals Tibet veelal genoemd wordt herbergt een mix tussen eeuwenoude Tibetaanse cultuur, overweldigende natuur en de modernere Chinese invloeden. Één van de hoogtepunten van de regio is de heilige hoofdstad Lhasa, die voor eeuwenlang afgesloten was van buitenlanders. Inmiddels kan je onder begeleiding van een gids of met een groepsreis de stad bezoeken. Lhasa wordt gedomineerd door het winterpaleis van de Dalai Lama, genaamd Potala, wat zich bevind op de rode berg Marpo Ri. Tijdens jouw bezoek aan Lhasa zal het paleis samen met de Jokhang Tempel, het spirituele hart van Tibet, de mooiste ervaringen meebrengen. 

Vliegtickets Lhasa Tibet
Wil jij goedkoop vliegen naar Lhasa? In één oogopslag kan je hier alle vliegtickets naar de hoofdstad van Tibet vergelijken. Tickets Lhasa zijn nooit goedkoop, echter er kan ongelofelijk veel bespaard worden op de vliegtickets Tibet als je flexibel bent met jouw reisdata. Er wordt enkel door de Chinese luchtvaartmaatschappijen op de Lhasa Gonggar airport gevlogen, en maar één internationale verbinding met Kathmandu, wel voldoende Chinese bestemmingen. Het is dus helaas niet mogelijk om direct op Lhasa te vliegen.

Luchthaven Lhasa Gonggar
Het vliegveld van Lhasa bevindt zich op een afstand van ongeveer 95 kilometer van het stadscentrum vandaan. Je kan zowel per bus als per taxi van de luchthaven naar de stad reizen. Een taxirit van Lhasa Gonggar international airport naar de binnenstad kost circa 25 euro, terwijl de busrit maar €3 kost. Vaak is het echter zo dat de transfer van de luchthaven naar jouw hotel inbegrepen zit als je een georganiseerde reis geboekt hebt.

Reisadvies Lhasa Tibet
Voor meer informatie en het actuele reisadvies Lhasa Tibet kan je het beste de website van buitenlandse zaken in de gaten houden. Hier worden alle belangrijke ontwikkelingen over Tibet: Reisadvies Tibet.

Goedkoop naar Lhasa vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Lhasa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Lhasa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lhasa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lhasa vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Lhasa deals. Tip: voor een last minute Lhasa vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Lhasa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lhasa  

Hoe lang is het vliegen naar Lhasa? Er gaan geen directe vluchten naar Lhasa. Je moet minimaal 2 tussenstops maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 19 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Lhasa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Sawadee
- *
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lhasa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lhasa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024