Vliegen naar Lhasa

Lhasa is de hoofdstad van de Chinese autonome regio Tibet. Tibet bevindt zich op ongelofelijke hoogtes in het Himalaya gebied en wordt gekenmerkt door de eeuwenlange afgesloten cultuur.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lhasa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lhasa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lhasa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lhasa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lhasa? Geef je op voor de Lhasa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lhasa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lhasa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lhasa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lhasa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lhasa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lhasa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lhasa

Hoe lang is het vliegen naar Lhasa? Er gaan geen directe vluchten naar Lhasa. Je moet minimaal 2 tussenstops maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 19 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lhasa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lhasa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lhasa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lhasa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lhasa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017