Vliegen naar Hong Kong

Opzoek naar goedkope vluchten Hong Kong? Via diverse vliegticket Hong Kong tips & tools kan je het gemakkelijkste de meest voordelige tickets bemachtigen. Wees flexibel met jouw reisdata, tracht op doordeweekse dagen te vliegen naar Hong Kong en vergelijk diverse vertrekluchthavens om zo tot het goedkoopste vliegticket naar Hong Kong te komen!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hong Kong voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Hong Kong vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hong Kong vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hong Kong te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hong Kong? Geef je op voor de Hong Kong Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hong Kong vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Hong Kong kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Hong Kong in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hong Kong boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hong Kong in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Hong Kong als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Hong Kong

Hoe lang is het vliegen naar Hong Kong? De vluchtduur is 11 uur. Maar bij een vlucht met een tussenstop is het al gauw een uur of 14.

Bijkomende kosten bij vluchten Hong Kong

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Hong Kong o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hong Kong met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Hong Kong. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hong Kong zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017