Vliegen naar Tibet

Vliegen naar Tibet? De luchthaven van Tibet ligt bij de heilige hoofdstad van deze eeuwenoude cultuur, het tot voor kort ontoegankelijke Lhasa.

Goedkope vliegtickets Tibet : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lhasa
bestemming Lhasa

De heilige hoofdstad van de autonome regio Tibet in China is één van de meest bijzondere steden ter wereld die zelfs vandaag nog lastig te bereiken is. Vliegen naar Lhasa Tibet? Bekijk dan de pagina!

Last minute vliegtickets Tibet

Luchthavens in Tibet

Kaart Tibet

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Tibet

Vliegtickets naar Tibet
Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Tibet vanuit Nederland. Als je naar deze autonome regio in de Chinese Volksrepubliek wilt reizen vlieg je dan ook eigenlijk altijd via China.  Ontdek "het dak van de aarde", bezoek de machtige Himalaya en beklim de hoogste berg ter aarde: de Mount Everest.


Vliegveld Tibet, waar vlieg ik op?
Er zijn maar een beperkt aantal vliegvelden in Tibet, waarvan er één voor Nederlanders relevant is: Lhasa Gonggar International Airport (LXA), het vliegveld van de hoofdstad van de regio. Er zijn helaas geen directe vluchten vanuit Nederland naar Lhasa, je zal tenminste één overstap moeten maken om te reizen naar Tibet.

Voordelig vliegtickets Tibet boeken?
Hoe kan ik goedkoop vliegen naar Tibet? Het antwoord is dat een ticket Tibet altijd veel geld kost, maar er zijn relatief gezien voordelige vliegtickets aan te schaffen. Vergelijk voor je gaat boeken altijd de verschillende vertrek luchthavens en wees altijd flexibel met je reisdata om je te kunnen verzekeren van een betaalbaar vliegticket. Een andere optie is om te vliegen naar Chengdu of Kathmandu en verder te reizen naar Lhasa. Het is in de regel vele malen goedkoper om naar één van deze steden te reizen.

Hoe krijg ik mij visum?
Om naar Tibet te reizen moet je in het bezit zijn van twee documenten: een visum voor China en een speciale vergunning van China om naar en binnen Tibet te kunnen reizen. De Tibet vergunning kan je bij specifieke reisorganisaties voor je laten regelen.

Hoe blijf ik op de hoogte van reisadvies over Tibet?
Het ministerie van buitenlandse zaken beheert op hun website alle informatie omtrent veiligheid en overig reisadvies. Bekijk altijd de huidige situatie in de autonome regio op hun site of via de Buza app: Reisadvies Tibet

Goedkoop naar Tibet vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tibet? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tibet te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tibet? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tibet vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Tibet kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Tibet vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tibet boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tibet in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Tibet Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tibet 

Hoe lang is het vliegen naar Tibet? De vluchtduur van een vliegreis Tibet bedraagt minimaal 18 uur en 45 minuten met 2 tussenstops van 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Tibet

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Sawadee
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tibet aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tibet met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tibet zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024