Vliegen naar Tibet

Vliegen naar Tibet? Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Tibet vanuit Nederland. Als je naar deze autonome regio in de Chinese Volksrepubliek wilt reizen vlieg je dan ook eigenlijk altijd via China. De Belangrijkste luchthaven van Tibet ligt bij de heilige hoofdstad van deze eeuwenoude cultuur, het tot voor kort ontoegankelijke Lhasa.

Goedkope vliegtickets Tibet : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lhasa

Vergelijk goedkope vliegtickets Tibet voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Tibet vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tibet vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tibet te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tibet? Geef je op voor de Tibet Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tibet vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tibet kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tibet in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tibet boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tibet in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Tibet Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tibet 

Hoe lang is het vliegen naar Tibet? De vluchtduur van een vliegreis Tibet bedraagt minimaal 18 uur en 45 minuten met 2 tussenstops van 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Tibet

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP TUI.nl
 € 15,- -  € 25,-
Tix
 € 25,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tibet o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tibet met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tibet. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tibet zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares