Vliegen naar Xiamen

Xiamen is een Chinese stad in de provincie Fujian, in het oosten van China. Xiamen ligt aan de kust. Het is de op een na grootste stad van de provincie met 3,5 miljoen...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 911,-

Tix

aanbevolen v.a. € 913,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Xiamen voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Xiamen

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Xiamen

Kaart Xiamen

Lees meer over Xiamen

... inwoners. Xiamen heeft een aantal bijzondere bezienswaardigheden waaronder de oudste protestantse kerk van China uit 1848, de oude stad van Xiamen met leuke markten en de beroemde Nanputuo tempel.

Een ontspannen vakantie Xiamen
Mocht je even willen relaxen dan kun je naar Gulangyu gaan, ook wel bekend als Piano Island. Vele Chinezen gaan hier in de weekenden heen om te ontspannen van een drukke week werken. Met uitzicht op de skyline van Xiamen lig jij heerlijk in de zon, of de zee!

Hoe heet de luchthaven van Xiamen?
Het vliegveld van Xiamen, genaamd Xiamen Gaoqi International Airport (XMN), ligt 10 kilometer van het centrum af. Voor het reizen in Xiamen raden wij de bus aan, in Xiamen is er een speciaal bussysteem, met wegen waar alleen bussen mogen rijden, waardoor dit hét vervoermiddel van Xiamen is. Vanaf het vliegveld naar de stad is de taxi ook een goede optie, die brengt je in c.a. 10 minuten naar het centrum. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Xiamen Gaoqi Airport op Vliegveldinfo.nl.

Rechtstreekse vluchten Xiamen vanaf Amsterdam?
Vanaf Amsterdam gaan er enkele directe vluchten naar Xiamen, echter gaan de meeste nog via een tussenstop in een Chinese stad zoals Beijing of Guangzhou.

Goedkoop naar Xiamen vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Xiamen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Xiamen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Xiamen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Xiamen vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Xiamen deals. Tip: voor een last minute Xiamen vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Xiamen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Xiamen  

Hoe lang is het vliegen naar Xiamen? De vluchtduur Amsterdam Xiamen op een directe vlucht beslaat ongeveer 11 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Xiamen

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Xiamen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Xiamen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024