Vliegen naar Xiamen

Xiamen is een Chinese stad in de provincie Fujian, in het oosten van China. Xiamen ligt aan de kust. Het is de op een na grootste stad van de provincie met 3,5 miljoen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Xiamen voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Xiamen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Xiamen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Xiamen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Xiamen? Geef je op voor de Xiamen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Xiamen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Xiamen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Xiamen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Xiamen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Xiamen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Xiamen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Xiamen

Hoe lang is het vliegen naar Xiamen? De vluchtduur Amsterdam Xiamen op een directe vlucht beslaat ongeveer 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Xiamen

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Xiamen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Xiamen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Xiamen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Xiamen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017