Vliegen naar Guangzhou

De Aziatische stad Guangzhou gelegen aan de monding van de Parel Rivier aan de Zuid Chinese Zee in China is betrer bekent in Nederland onder de naam Kanton. Echter Guangzhou heeft...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Guangzhou voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Lees meer over Guangzhou

... vele wijze waarop je de naam kan spellen, buiten Kanton wordt het ook op de volgende wijzen geschreven. Canton of Kwangchow genoemd. Guangzhou is de hoofdstad van de provincie Guangdong met ongeveer 14 miljoen inwoners en wordt gezien als één van de belangrijkste havensteden van China en neemt tevens sinds 2006 de plek als vierde grootste haven ter wereld in.

Wereldstad Guangzhou
Sinds 2005 behoort Guangzhou tot één van de vijf zogeheten nationale centrale steden, gebieden die zelf meer autonome regie over het beleid hebben wat er gevoerd wordt. De omliggende regio die men toekent aan Guangzhou als metropool beslaat een bijzonder indrukwekkende 46.5 miljoen inwoners, en is daarmee de allergrootste metropool ter wereld.

Bezienswaardigheden Guangzhou
Guangzhou is een bijzonder interessante stad om doorheen te lopen door de gigantische omvang van de stad, de wegen, de gebouwen en de mensen. Guangzhou was van oudsher al een belangrijk knooppunt voor de handel en dit is in de afgelopen decennia alleen maar toegenomen. Guangzhou is door de economische activiteit een rijke, moderne en bovenal indrukwekkende stad geworden met vele bijna buitenaards lijkende gebouwen waaronder bijvoorbeeld de Canton Toren. De toren is één van de kenmerkende gebouwen van het "nieuwe"China, een teken van de moderne vooruitstrevende wereldmacht die het wil zijn.

Voorbeelden van de vele fantastische bezienswaardigheden in Guangzhou zijn de volgende; De parelrivier die door de stad loopt is geweldig om een boottocht over te maken, hiermee krijg je een uitzonderlijk uitzicht op de stad zelf, vooral de nacht tours zijn zeer aan te raden. Het Shamian eiland is voor, wie het interesseert is in het historische koloniale China, een must see. Hier vind je de oude koloniale stijl in de architectuur, de overblijfselen van het Westen in Guangzhou.e Zhenhai Tower, een historische tempel van vijf verdiepingen hoog gebouwd in 1380 is een wonderbaarlijk mooie tempel van een schoonheid die je niet vaak in je leven zal tegenkomen!

Goedkope vluchten Guangzhou
Guangzhou heeft natuurlijk een eigen vliegveld en het ligt in het Huadu district binnen de stads grenzen van Guangzhou. Toch ligt de internationale luchthaven Baiyun nog op een afstand van dertig kilometer van de binnenstad vandaan. Het is mogelijk om direct te vliegen op Guangzhou vanaf Amsterdam Schiphol.

Goedkoop naar Guangzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Guangzhou vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Guangzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Guangzhou? Geef je op voor de Guangzhou Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Guangzhou vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Guangzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Guangzhou in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Guangzhou boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Guangzhou in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Guangzhou Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Guangzhou 

Hoe lang is het vliegen naar Guangzhou? De vluchtduur duurt vanuit Nederland naar Guangzhou ongeveer 11,5 uur. Op een vliegreis Guangzhou met overstap beslaat de de vluchttijd omstreeks 14,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Guangzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Air France
 € 10,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Guangzhou o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Guangzhou met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Guangzhou. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Guangzhou zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares