Vliegen naar Guangzhou

Goedkope tickets Guangzhou boeken? Er zijn flink een aantal luchtvaartmaatschappijen die op deze megastad in Zuid-China vliegen, de concurrentie zorgt ervoor dat vliegtickets naar Guangzhou relatief betaalbaar zijn. Maak hier dan ook vooral gebruik van door de meerdere airlines die vliegtickets Guangzhou verkopen naast elkaar neer te leggen. Zoals altijd bij het boeken van vliegtickets loont het om zo flexibel mogelijk te zijn op zoveel mogelijk gebieden. Denk aan meerdere vertrek en retourdata vergelijken, meerdere aanbieders bekijken & meerdere vertrekluchthavens voor de reis naar Guangzhou te overwegen. 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 826,-

KLM

aanbevolen v.a. € 796,-

China Eastern Airlines

aanbevolen v.a. € 826,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Guangzhou voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Guangzhou

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Guangzhou

Kaart Guangzhou

Lees meer over Guangzhou

...

Goedkope vluchten naar Guangzhou airport
Guangzhou heeft natuurlijk een eigen vliegveld , zelfs meerdere, waarvan de regionale in het Huadu district binnen de stads grenzen van Guangzhou resideert. De internationale luchthaven Baiyun ligt daarentegen nog op een afstand van dertig kilometer van de binnenstad vandaan. 
Je wilt natuurlijk het liefst goedkope tickets Guangzhou bemachtigen. Maar wat als deze er niet zijn in de periode die je wilt reizen? Hier treedt een principe in wat zowel in tijd als in geld voordelig uit kan pakken voor jouw reis naar Guangzhou China. 
Door aankomstluchthavens te vergelijken kan er erg veel bespaard worden, neem bijvoorbeeld Shenzhen en Hong Kong in de nabije omgeving. Al is een ticket Guangzhou normaliter niet veel duurder dan naar de overige twee, op de specifieke dag waarop je kan reizen kan het heel veel uitmaken. 
Stel dat je een directe vlucht kan boeken naar Hong Kong, met een korte vervolgtrip naar Guangzhou, tegen een lagere prijs dan een vlucht inc overstap naar Guangzhou met omstreeks dezelfde totale reistijd, zou je dat overwegen? Hetzelfde principe wat men al langer toepast in het vergelijk van vliegtickets vanaf Nederland, kan men ook succesvol toepassen op enkele buitenlandse steden in het daarnaartoe reizen. Guangzhou is hier uitermate geschikt voor door de liggingen van meerdere megasteden rondom de metropool. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Guangzhou Baiyun Airport op Vliegveldinfo.nl.

Zijn er rechtstreekse vluchten Guangzhou vanaf Amsterdam?
Laten we met de deur in huis vallen; het is mogelijk om direct te vliegen op Guangzhou vanaf Amsterdam Schiphol. De vluchtduur op een directe vlucht naar Guangzhou bedraagt omstreeks 11 uur en 15 minuten. Met KLM naar Guangzhou vliegen? KLM voert helaas geen directe vluchten uit naar Kanton, er zijn via KLM wel rechtstreekse vliegreizen te boeken. Één van de luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks vliegt op Guangzhou China is China Southern Airlines, te boeken via de website en onder de voorwaarden van KLM door hun Sky Alliance. Een volledig overzicht van alle airlines die op Guangzhou vliegen? Bekijk hieronder alle aanbieders voor vluchten naar Guangzhou.

Lijst met airlines die naar Guangzhou vliegen:
- Aeroflot
- Air China
- Air France
- Cathay Pacific Airlines
- China Airlines
- China Eastern Airlines
- China Southern Airlines
- Egyptair
- Emirates
- Hainan Airlines
- KLM
- Lufthansa
- Qatar Airways
- Sichuan Airlines (in combinatie met een vlucht van KLM naar een andere Chinese stad,meestal Chengdu, waarbij je overstapt op Sichuan Airlines)
- Singapore Airlines
- Turkish Airlines
- Xiamen Airlines / Xiamen Air

Het gros van de bovenstaande airlines worden tevens verkocht via de site van KLM, de overige luchtvaartmaatschappijen worden vertegenwoordigt in de online touroperators zoals Tix & Vliegwinkel. Bek

Reizen naar Guangzhou, is reizen naar een absolute wereldstad
De Aziatische stad Guangzhou gelegen aan de monding van de Parel Rivier aan de Zuid Chinese Zee in China is beter bekent in Nederland onder de naam Kanton. Echter Guangzhou heeft vele wijze waarop je de naam kan spellen, buiten Kanton wordt het ook op de volgende wijzen geschreven. Canton of Kwangchow genoemd. Guangzhou is de hoofdstad van de provincie Guangdong met ongeveer 14 miljoen inwoners en wordt gezien als één van de belangrijkste havensteden van China en neemt tevens sinds 2006 de plek als vierde grootste haven ter wereld in. Sinds 2005 behoort Guangzhou tot één van de vijf zogeheten nationale centrale steden, gebieden die zelf meer autonome regie over het beleid hebben wat er gevoerd wordt. De omliggende regio die men toekent aan Guangzhou als metropool beslaat een bijzonder indrukwekkende 46.5 miljoen inwoners, en is daarmee de allergrootste metropool ter wereld.

Wat te zien en te doen tijdens jouw reis naar Guangzhou?
Guangzhou is een bijzonder interessante stad om doorheen te lopen door de gigantische omvang van de stad, de wegen, de gebouwen en de mensen. Guangzhou was van oudsher al een belangrijk knooppunt voor de handel en dit is in de afgelopen decennia alleen maar toegenomen. Guangzhou is door de economische activiteit een rijke, moderne en bovenal indrukwekkende stad geworden met vele bijna buitenaards lijkende gebouwen waaronder bijvoorbeeld de Canton Toren. De toren is één van de kenmerkende gebouwen van het "nieuwe"China, een teken van de moderne vooruitstrevende wereldmacht die het wil zijn. 

Voorbeelden van de vele fantastische bezienswaardigheden in Guangzhou zijn de volgende; De parelrivier die door de stad loopt is geweldig om een boottocht over te maken, hiermee krijg je een uitzonderlijk uitzicht op de stad zelf, vooral de nacht tours zijn zeer aan te raden. Het Shamian eiland is voor, wie het interesseert is in het historische koloniale China, een must see. Hier vind je de oude koloniale stijl in de architectuur, de overblijfselen van het Westen in Guangzhou.e Zhenhai Tower, een historische tempel van vijf verdiepingen hoog gebouwd in 1380 is een wonderbaarlijk mooie tempel van een schoonheid die je niet vaak in je leven zal tegenkomen.

Goedkoop naar Guangzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Guangzhou? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Guangzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Guangzhou? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Guangzhou vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Guangzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Guangzhou vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Guangzhou boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Guangzhou in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Guangzhou Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Guangzhou  

Hoe lang is het vliegen naar Guangzhou? De vluchtduur duurt vanuit Nederland naar Guangzhou ongeveer 11,25 uur. op een rechtstreekse verbinding. De luchtvaartmaatschappij die directe vluchten uitvoert op Guangzhou is de hooggewaardeerde Chinese airline China Southern Airlines. Ps: Wist je al dat je o.a. tickets naar Guangzhou van deze maatschappij bij KLM kan boeken? Liever budget vliegen naar Guangzhou? Op een vliegreis Guangzhou met overstap beslaat de de vluchttijd omstreeks 14,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Guangzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Eva Air
 € 25,- -  € 39,-
Etihad Airways
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Guangzhou aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Guangzhou met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Guangzhou zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024