Vliegen naar Guangzhou

De Aziatische stad Guangzhou gelegen aan de monding van de Parel Rivier aan de Zuid Chinese Zee in China is betrer bekent in Nederland onder de naam Kanton. Echter Guangzhou heeft...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Guangzhou voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Guangzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Guangzhou vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Guangzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Guangzhou? Geef je op voor de Guangzhou Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Guangzhou vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Guangzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Guangzhou in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Guangzhou boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Guangzhou in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Guangzhou als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Guangzhou

Hoe lang is het vliegen naar Guangzhou? De vluchtduur duurt vanuit Nederland naar Guangzhou ongeveer 11,5 uur. Op een vliegreis Guangzhou met overstap beslaat de de vluchttijd omstreeks 14,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Guangzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Wizz Air
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Guangzhou o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Guangzhou met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Guangzhou. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Guangzhou zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017