Vliegtickets Shenzhen

Goedkope vliegtickets Shenzhen China boeken? Hier staan de beste aanbiedingen voor vliegen naar Shenzhen international Airport voor jou handig onder elkaar.

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,055,-

Tix

aanbevolen v.a. € 506,-

China Eastern Airlines

aanbevolen v.a. € 864,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Shenzhen voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Shenzhen

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Shenzhen

Kaart Shenzhen

Lees meer over Shenzhen

...

Shenzhen is een van de vele miljoenensteden die China telt, gelegen in de zuidelijke kuststreek van het land. Het ooit zo kleinschalige stadje is met 14 zijn miljoen inwoners nu een van de snelst groeiende steden ter wereld geworden.

Ten zuiden grenst Shenzhen met Hongkong. Beide steden zijn verbonden door een metrolijn. Daarnaast zijn er ook treinverbindingen en kan je reizen over het water met de ferry. De metro is veruit de beste manier van transport in de Shenzhen regio. Er zijn kortom genoeg mogelijkheden om een uitstap te maken naar Hongkong.

Shenzhen zelf is rijk aan een groot aantal (amusements) parken, zoals Window of the World, Splendid China & Chinese Folk Culture Village en Sea World. Daarnaast zijn er volop musea en historische bezienswaardigheden te vinden. In de laatste jaren is de baai aan de Zuid-Chinese Zee met haar eilanden meer en meer populair geworden onder toeristen, waaronder backpackers.

Shenzen Airport
De luchthaven van Shenzhen genaamd Shenzhen Bao'an International Airport (Airport code SZX) ligt op een kleine 50 minuten afstand vanaf het centrum van Shenzhen. Er gaat een directe metrolijn van het vliegveld naar de stad. Door de directe metrolijn met Hong Kong is het ook zeker een tip om te vliegen naar Hong Kong, dit scheelt aanzienlijk in de prijs. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Shenzhen Bao’an Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Shenzhen vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Shenzhen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Shenzhen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Shenzhen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Shenzhen vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Shenzhen deals. Tip: voor een last minute Shenzhen vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Shenzhen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Shenzhen  

Hoe lang is het vliegen naar Shenzhen? De vluchtduur bedraagt 14,5 uur inclusief een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Shenzhen

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Shenzhen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Shenzhen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024