Vliegen naar Chengdu

In de Chinese provincie Sichuan is de stad Chengdu gelegen. Een immense stad met zo'n 7 miljoen inwoners (wanneer we de nabije omgeving erbij rekenen dan kent Chengdu maar liefst...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chengdu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Chengdu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Chengdu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Chengdu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chengdu? Geef je op voor de Chengdu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chengdu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Chengdu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Chengdu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Chengdu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Chengdu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Chengdu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Chengdu

Hoe lang is het vliegen naar Chengdu? De vluchtduur is iets minder dan 10 uur met een rechtstreekse vlucht Chengdu. Helaas zijn directe vluchten vaak wel tot 50% duurder. Reken met 1 tussenstop of overstap op een totale vluchtduur van minimaal 12 tot wel 24 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Chengdu

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Chengdu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chengdu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Chengdu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chengdu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017