Vliegen naar Chengdu

In de Chinese provincie Sichuan is de stad Chengdu gelegen. Een immense stad met zo'n 7 miljoen inwoners (wanneer we de nabije omgeving erbij rekenen dan kent Chengdu maar liefst...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 839,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chengdu voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Chengdu

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Chengdu

Kaart Chengdu

Lees meer over Chengdu

... 14 miljoen inwoners). Er zijn een aantal prachtige tempels en kloosters die je kunt bezoeken. Behalve deze tempels en kloosters is er nog veel meer te zien, waaronder een prachtig vergezicht met mooi weer op besneeuwde bergtoppen.

Pandareservaat
Pandaberen, wie houdt er nou niet van? China is het enige land ter wereld waar de welbekende reuzenpanda in het wild voortkomt. In de provincie Sichuan, waar Chengdu deel van uitmaakt, leven tachtig procent van de totale beren populatie. Zo kun je in Chengdu naar het panda fok centrum toe of naar natuurreservaat het Wolong. Hier vind je bamboebossen met de laatste wilde pandaberen. Het museum over het reservaat is gedurende het hele jaar openen, echter het fok centrum is enkel gedurende het zomerseizoen open voor bezoekers. Tip: Bifengxia is het meest natuurlijke reservaat.

Belangrijke bezienswaardigheden
In Chengdu kun je de West Pearl Tower, een toren van 300 meter hoog, bezoeken voor een prachtig uitzicht. Het standbeeld van Mao moet je ook gezien hebben bij een bezoek aan Chengdu. Mount Qincheng is een berg die zeventig kilometer verwijdert is van de stad, in een voorstad van Dujiangyan City, die een zeer speciale plaats inneemt in China. Het is namelijk één van de meest belangrijke centra van Taoïsme en van haar mythologie. De berg heeft 36 pieken, een tal van tempels een een panda centrum.

Excursies
Chengdu is een belangrijke toegangspoort tot Tibet. Breng zeker een bezoek aan de mooie Lama tempel Wuhou. Tot slot is het een aanrader het platteland te bezoeken om het echte China te zien. Op slechts een tiental kilometer vanaf Chengdu zie je boertjes langs de weg zitten mahjong spelen.

Wat is de beste reistijd voor Chengdu?
Van mei tot en met september ligt de temperatuur overdag in Chengdu tussen de 25 en 30 graden Celsius. In deze periode valt de meeste regen van het jaar. Januari is de koelste maand, het wordt overdag dan een graad of 9.

KLM Chengdu en meer vluchten naar Chengdu Airport
De luchthaven Chengdu Shuangliu International Airport ligt 16 kilometer ten zuidwesten van de stad. Vanaf Amsterdam gaat er een klein aantal rechtstreekse vluchten (waaronder met KLM), er zijn echter veel meer vluchten met een overstap in Guangzhou, Hong Kong, Shanghai of Beijing. KLM heeft ook vluchten Amsterdam Chengdu waarbij je het laatste deel van de vliegreis overstapt op een vliegtuig van China Southern Airlines. Overigens een uitstekende maatschappij! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Chengdu Shuangliu Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Chengdu vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Chengdu? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Chengdu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chengdu? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chengdu vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Chengdu deals. Tip: voor een last minute Chengdu vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Chengdu Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Chengdu  

Hoe lang is het vliegen naar Chengdu? De vluchtduur is iets minder dan 10 uur met een rechtstreekse vlucht Chengdu. Helaas zijn directe vluchten vaak wel tot 50% duurder. Reken met 1 tussenstop of overstap op een totale vluchtduur van minimaal 12 tot wel 24 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Chengdu

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cathay Pacific
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Chengdu aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chengdu zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024