Vliegen naar Hangzhou

Hangzhou is een stad in het oosten van China, niet ver van Shanghai. Hangzhou kent warme zomers en korte winters. Juli is het warmst, maar van mei t/m september zijn...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hangzhou voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Hangzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hangzhou vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hangzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hangzhou? Geef je op voor de Hangzhou Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hangzhou vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Hangzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Hangzhou in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hangzhou boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hangzhou in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Hangzhou als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Hangzhou

Hoe lang is het vliegen naar Hangzhou? De vluchtduur is circa 14 uur. Bij een vliegreis naar Hangzhou met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Hangzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Hangzhou o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hangzhou met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Hangzhou. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hangzhou zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017