Vliegen naar Hangzhou

Hangzhou is een stad in het oosten van China, niet ver van Shanghai. Hangzhou kent warme zomers en korte winters. Juli is het warmst, maar van mei t/m september zijn...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 650,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hangzhou voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Hangzhou

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Hangzhou

Kaart Hangzhou

Lees meer over Hangzhou

... temperaturen overdag van een graad of 25 niet uitzonderlijk.

Als je van historie houdt, is Hangzhou zeker een aanrader, maar ook voor de prachtige natuur om Hangzhou heen komt er een stroom aan toeristen. The West Lake is een aanrader, dit meer heeft zelfs een plekje op de Werelderfgoedlijst van UNESCO veroverd! Neem bij je bezoek aan Hangzhou ook zeker een uitstap naar de Parel van het Oosten: Shanghai.

Goedkope vliegtikcets Hangzhou, Amsterdam Hangzhou
Het internationale vliegveld van Hangzhou ligt ongeveer 25 kilometer ten oosten van de stad. KLM vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar de luchthaven Hangzhou. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Hangzhou Xiaoshan Airport op Vliegveldinfo.nl.

Grappig feitje: in 2010 is het vliegveld van Hangzhou een uur dicht geweest omdat er een UFO zou zijn gezien...

Goedkoop naar Hangzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hangzhou? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hangzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hangzhou? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hangzhou vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Hangzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Hangzhou vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hangzhou boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hangzhou in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Hangzhou Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Hangzhou  

Hoe lang is het vliegen naar Hangzhou? De vluchtduur is circa 14 uur. Bij een vliegreis naar Hangzhou met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Hangzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hangzhou aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hangzhou met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hangzhou zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024