Vliegen naar Guilin

Guilin is een stad in het zuidoosten van China. Het wordt omgeven door een prachtige omgeving. Er zijn dan ook vele kloven, parken en bergen te bewonderen, maar een aanrader is de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Guilin voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Guilin

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Guilin

Kaart Guilin

Lees meer over Guilin

... Elephant Trunk Hill. Deze rots steekt een stuk de Li rivier in. Midden in de rots zit een gat, waardoor er een boogvorm ontstaat. Ook de Li rivier cruise is een aanrader, je bezoek een pittoreske Chinees dorp en vaart langs de bijzondere kalkstenen formaties.

Guilin Bezienswaardigheden

Guilin werd voor een lange tijd in de Chinese schoolboeken omschreven als "Het mooiste landschap onder de hemel" en wie zich aan een bezoekje waagt snap waarom. De natuur in en om Guilin bestaande uit een rivierdelta met reuzen karst bergen die uit het landschap doemen is kort gezegd adembenemend. Een unieke bezienswaardigheid die men zeker nergens anders ter wereld in dezelfde vorm aan kunt treffen!

Reis Guilin

Op 28 kilometer ten zuidwesten van Guilin ligt de internationale luchthaven van de stad. het vliegveld van Guilin heet Guilin Liangjjang International Airport Er wordt gevlogen van en naar andere Aziatische steden binnen en buiten China zoals Hong Kong, Taipei, Seoul en Bangkok.

Weer Guilin

Guilin kent een gematigd sub tropisch landklimaat met milde koele winters en warme vochtige zomers. In de maanden juni en juli kan het kwik toch al gauw richting de dertig graden oplopen, terwijl der in de winter ook niet veel kouder dan 10 graden boven nul gemeten wordt. De beste tijd om te reizen naar Guilin is dan ook in de maanden april/mei of in het najaar gedurende de maanden september/oktober.

Goedkoop naar Guilin vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Guilin? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Guilin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Guilin? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Guilin vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Guilin kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Guilin vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Guilin boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Guilin in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Guilin Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Guilin  

Hoe lang is het vliegen naar Guilin? De vluchtduur is circa 17 a 18 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Guilin

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Guilin aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Guilin met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Guilin zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024