Vliegen naar Fuzhou

Fuzhou is een stad in het oosten van China. 's Zomers kan het er overdag tropisch warm zijn met zo'n 35 graden celsius, in de winter is het er ongeveer 15 graden. In juni valt de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fuzhou voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Fuzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fuzhou vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fuzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fuzhou? Geef je op voor de Fuzhou Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fuzhou vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Fuzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Fuzhou in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fuzhou boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fuzhou in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Fuzhou als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Fuzhou

Hoe lang is het vliegen naar Fuzhou? De vluchtduur is circa 14 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Fuzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Fuzhou o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fuzhou met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Fuzhou. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fuzhou zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017