Vliegen naar Fuzhou

Fuzhou is een stad in het oosten van China. 's Zomers kan het er overdag tropisch warm zijn met zo'n 35 graden celsius, in de winter is het er ongeveer 15 graden. In juni valt de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 563,-

Tix

aanbevolen v.a. € 374,-

VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 1,014,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fuzhou voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Fuzhou

Kaart Fuzhou

Lees meer over Fuzhou

... meeste regen, in de wintermaanden het minst.

50 kilometer ten oosten van Fuzhou ligt Fuzhou Changle International Airport. Er wordt veel gevlogen op andere Chinese steden en op Taipei, de hoofdstad van Taiwan. Vanuit Nederland maak je dus waarschijnlijk een overstap in een grote Chinese stad, zoals Hong Kong of Beijing.

Vlabij Fuzhou vind je een bezienswaardigheid die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, een bezoekje waard dus! 

Goedkoop naar Fuzhou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fuzhou vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fuzhou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fuzhou? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fuzhou vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Fuzhou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Fuzhou in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fuzhou boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fuzhou in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Fuzhou Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fuzhou  

Hoe lang is het vliegen naar Fuzhou? De vluchtduur is circa 14 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

KLM Werelddeal Weken

€ 210 ,-
Napels
€ 46 ,-
Gdansk

Bijkomende kosten bij vluchten Fuzhou

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 28,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Air France
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Fuzhou o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fuzhou met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Fuzhou. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fuzhou zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019