Vliegen naar Dalian

Dalian ligt in het noordoosten van China en is gelegen op een schiereiland. Dalian kent een bijzondere geschiedenis (men gaat er vanuit dat de stad 4000 jaar voor Christus is...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 543,-

Tix

aanbevolen v.a. € 382,-

Xiamen Air

aanbevolen v.a. € 382,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dalian voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Dalian

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Dalian

Kaart Dalian

Lees meer over Dalian

... gesticht) en mooie stranden, waardoor het een populaire vakantiebestemming is onder de Chinezen zelf.


Dalian is ook populair bij de Japanners, Zuid-Koreanen en Russen, waardoor er vanaf de internationale luchthaven van Dalian vooral vluchten naar de grote steden van China, Japan, Zuid-Korea en Rusland gaan. Vanaf het Dalian Zhoushuizi International Airport, zoals de luchthaven officieel heet, gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Nederland, maar met een overstap in Chengdu of Beijing is de stad goed te bereiken vanaf Amsterdam Airport.


Dalian kent aangename zomers en koele winters. In juni, juli en augustus loopt de temperatuur op naar een graad of 27 overdag. In januari is dit beeld geheel anders, wanneer het kwik overdag rond het vriespunt schommelt. Er valt in de winter wel de minste regen, in de zomer heb je meer kans op een bui, vooral in juli en augustus, de piekmaanden van het regenseizoen.

Goedkoop naar Dalian vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dalian vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dalian te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dalian? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dalian vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dalian kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dalian in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dalian boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dalian in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Dalian Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dalian  

Hoe lang is het vliegen naar Dalian? De vluchtduur is rond de 16,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 25 ,-
Londen
€ 339 ,-
Alanya Gazipasa
€ 472 ,-
Medellin

Bijkomende kosten bij vluchten Dalian

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Xiamen Airlines
 € 25,- -  € 30,-
Korean Air
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dalian o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dalian met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Dalian. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dalian zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019