Vliegen naar Pittsburgh

Plan je om binnenkort naar Pittsburgh te vliegen? Deze stad in de staat Pennsylvania, in het oosten van Amerika, staat bekend om zijn indrukwekkende skyline waaronder...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pittsburgh voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Pittsburgh vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pittsburgh vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pittsburgh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pittsburgh? Geef je op voor de Pittsburgh Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pittsburgh vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Pittsburgh kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Pittsburgh in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pittsburgh boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pittsburgh in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Pittsburgh als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Pittsburgh

Hoe lang is het vliegen naar Pittsburgh? De vluchtduur naar Pittsburgh bedraagt 11 uur en 15 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 1 uur en 35 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Pittsburgh

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Pittsburgh o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pittsburgh met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Pittsburgh. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pittsburgh zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017