Vliegen naar Toledo

Toledo is een stad in het noorden van de staat Ohio, in het oosten van Amerika. De stad ligt aan het grote meer Erie.Toledo kent warme zomers en koude winters. Van mei t/m...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Toledo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Toledo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Toledo

Kaart Toledo

Lees meer over Toledo

... Van mei t/m september ligt de temperatuur boven de 20 graden celsius overdag, in juli is het zelfs zo'n 28 graden. Er kan wel af en toe een bui vallen. In de winter is komt het kwik overdag vaak net boven het vriespunt uit en zakt hij 's nachts weer naar -5 graden celsius. In deze periode is de kans op sneeuw dan ook behoorlijk groot.

Luchthaven Toledo
Toledo Express Airport (TOL) is de luchthaven van Toledo. De luchthaven ligt op 25 minuten rijden van het stadscentrum. Er worden alleen nationale vluchten op gevlogen. Vanaf Amsterdam zul je dan ook 2 overstappen moeten maken voordat je in Toledo bent.

Goedkope vliegtickets Toledo tips
Een alternatief is om te vliegen op Detroit Metropolitan Wayne County Airport, dit vliegveld ligt ongeveer 40 minuten rijden van Toledo vandaan. Vanaf Amsterdam gaan er naar dat vliegveld wel rechtstreekse vluchten.

Om te reizen binnen Toledo kun je het best gebruiken maken van de bus of een eigen auto huren. Als je verder buiten de stad wilt reizen is het goed mogelijk om dit per trein te doen.

Goedkoop naar Toledo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Toledo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Toledo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Toledo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Toledo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Toledo deals. Tip: voor een last minute Toledo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Toledo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Toledo  

Hoe lang is het vliegen naar Toledo? De vluchtduur is 14,5 uur inclusief 2 tussenstops van 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Toledo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Toledo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Toledo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024