Vliegen naar China

Goedkope vliegtickets China zijn afhankelijk van de individuele bestemming vrij goed te boeken. Vliegen naar China kan namelijk op tientallen steden, het land is dan ook meer 230 keer zo groot als Nederland. Chinese steden zoals Beijing, Shanghai, Guangzhou, Hangzhou en Chengdu zijn over het algemeen vrij betaalbaar te bereiken vanaf Nederland. Vliegticket China Tip: de Chinese luchtvaartmaatschappij Xiamen Airlines biedt in de regel geweldige tarieven aan voor de grote steden in China en andere Aziatische landen. Echter, er dient altijd wel een flinke overstap gemaakt te worden in de thuisbasis Xiamen.

Goedkope vliegtickets China: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Beijing
Vliegtickets China: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Shanghai
Vliegtickets China: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Hong Kong

Goedkoop naar China vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets China vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets China te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar China? Geef je op voor de China Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe China vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar China kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights China in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje China boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht China in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
China als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd China

Hoe lang is het vliegen naar China? De vluchtduur China is afhankelijk van de plek waar je op vliegt. China is namelijk groter dan heel Europa bij elkaar. Een vlucht naar de Chinese hoofdstad duurt doorgaans 9,5 uur, vliegen naar Xian duur ongeveer 13,5 uur vanwege een overstap. De vliegtijd China varieert heel erg, let dus altijd goed op als je een ticket boekt!

Bijkomende kosten bij vluchten China

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Scandinavian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Air China
 € 25,- -  € 39,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket China o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis China met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar China. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets China zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017