Vliegen naar Kaapverdië

Kaapverdië is een eilandengroep net voor de West-Afrikaanse kust met bijna 500.000 inwoners. Door de ligging van Kaapverdië ten opzichte van de evenaar en de zee is het er het hele jaar door heerlijk weer met een lekker zeebriesje. De Kaapverdische Eilanden zijn volop in ontwikkeling en steeds populairder als winterzon bestemming. 

Goedkope vliegtickets Kaapverdië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Sal Kaapverdie
Vliegtickets Kaapverdië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Boa Vista Kaapverdië

Goedkoop naar Kaapverdië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kaapverdië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kaapverdië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kaapverdië? Geef je op voor de Kaapverdië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kaapverdië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kaapverdië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kaapverdië in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kaapverdië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kaapverdië in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kaapverdië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kaapverdië

Hoe lang is het vliegen naar Kaapverdie? De vluchtduur bedraagt zo'n 6 uur. In de winter is er sprake van 3 uur tijdsverschil, in de zomer slechts 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kaapverdië

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
TUIfly
 € 15,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kaapverdië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kaapverdië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kaapverdië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kaapverdië zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017