Vliegen naar Kaapverdie

De beste deals voor tickets Kaapverdie? Check de Kaapverdie aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Kaapverdie : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Sal Kaapverdie
bestemming Sal Kaapverdie

Sal is een steeds populairder wordend eiland en is vernoemd naar 'zout'. In het winterseizoen gaan meerdere luchtvaartmaatschappijen, waaronder Transavia, direct van Amsterdam naar Sal. De reistijd naar Sal bedraagt ongeveer 6 uur. Pakketreizen naar Sal zijn ook erg interessant voor een mooie vakantie!

Vliegtickets Kaapverdie : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Boa Vista Kaapverdie
bestemming Boa Vista Kaapverdie

Het eiland Boa Vista staat bekend om de parelwitte zandstranden en de heerlijke resorts voor een all-inclusive vakantie. Boa Vista betekent niet voor niets 'mooi uitzicht'. In de wintermaanden gaan er verschillende directe vluchten van Amsterdam naar Boa Vista. De vliegduur is gemiddeld zo'n 6 uur.

Luchthavens in Kaapverdie

Kaart Kaapverdie

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Kaapverdie

Kaapverdië is een eilandengroep net voor de West-Afrikaanse kust met bijna 500.000 inwoners. Door de ligging van Kaapverdië ten opzichte van de evenaar en de zee is het er het hele jaar door heerlijk weer met een lekker zeebriesje. De Kaapverdische Eilanden zijn volop in ontwikkeling en steeds populairder als winterzon bestemming. 

Welke airlines vliegen naar Kaapverdië?
De bekendste luchtvaartmaatschappijen die naar Kaapverdië vliegen zijn TAP Portugal en TACV Cabo Verde Airlines, maar ook TUI en Transavia bieden vluchten aan naar deze zonnige bestemming. Het is mogelijk om directe vluchten te nemen Sal, Boa Vista en Sao Vicente vanuit Nederland. Praia bereik je meestal met een tussenstop in Lissabon. Deze directe vluchten zijn vaak in de winter te vinden, zoals bij TUI. De vliegtickets van deze chartermaatschappij naar Kaapverdië zijn meestal veel goedkoper dan die van lijndiensten. Luchtvaartmaatschappij Transavia biedt ook, voornamelijk in de winter, rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Kaapverdië aan. Houdt de site van Transavia in de gaten voor de beste aanbiedingen. Met een directe vlucht duurt het ongeveer 6 uur om naar Kaapverdië te vliegen, de eilanden zijn daarmee ook makkelijk bereikbaar voor een kortere vakantie. Hiernaast is er maar 2 uur tijdsverschil, dus je hebt geen last van een jetlag!

Luchthavens van Kaapverdië
Bijna alle eilanden hebben een vliegveld, maar ze zijn niet allemaal toegankelijk voor internationale vluchten. Nelson Mandela International Airport (RAI) is de luchthaven in de buurt van de hoofdstad Praia op het eiland Santiago. Andere internationale vliegvelden zijn Aristides Pereira International Airport (BVC) op Boa Vista, Amílcar Cabral International Airport (SID) op Sal en Cesária Évora Airport (VXE), vernoemd naar de bekende Kaapverdische zangeres Cesária Évora, op Sao Vicente. Meer weten? Lees ons artikel over de vliegvelden in Kaapverdie

Beste reistijd voor Kaapverdië
Kaapverdië heeft het hele jaar door een aangenaam klimaat waarbij het in de winter gemiddeld 26 graden is en in de zomer 30. De temperatuur komt dus bijna nooit onder de 20 graden, maar kijk niet raar op als de lokale bevolking een dikke trui aan heeft en jij in je korte broek rondloop. In de maanden december tot mei trekt het de meeste toeristen als het niet te warm en droog weer is. Goedkope vliegtickets Kaapverdië zijn dan niet altijd makkelijk te vinden, maar als je tijdig boekt kan je soms goede deals vinden. De maanden augustus tot oktober kennen veel regen en zijn hierdoor ook rustiger. Tijdens het regenseizoen maak je echter wel meer kans om goedkope vluchten naar Kaapverdië te vinden.

Ontdek de eilanden
Kaapverdië bestaat uit 10 eilanden waarvan er 9 bewoond zijn. De bekendste eilanden van Kaapverdië zijn Sal en Boa Vista met hun prachtige zandstranden en grote resorts. Op het eiland Santigago ligt de grootste stad en tevens de hoofdstad van Kaapverdië, Praia. Kaapverdië is uitermate geschikt voor mensen die niet van massatoerisme houden en voor watersporters. Je kunt er namelijk zeer goed duiken en windsurfen. Combineer je reis met verschillende eilanden voor de ultieme vakantie naar Kaapverdië! Eilandhoppen tussen de Kaapverdische Eilanden kan door binnenlandse vluchten of ferry's. Ook pakketreizen naar Kaapverdië, zoals Sal of Boa Vista, zijn een leuk alternatief!

De officiële taal in Kaapverdië is Portugees, maar over het algemeen wordt er een mengeling van Portugees en verschillende Afrikaanse talen genaamd Creools gesproken. Opvallend hierbij is dat het Creools op elk eiland net weer anders is. Zo kan het zelfs gebeuren dat bewoners van het een eiland, bewoners van een ander eiland nauwelijks of niet verstaan.

Goedkoop naar Kaapverdie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kaapverdie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kaapverdie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kaapverdie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kaapverdie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kaapverdie deals. Tip: voor een last minute Kaapverdie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kaapverdie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kaapverdie 

Hoe lang is het vliegen naar Kaapverdie? De vluchtduur bedraagt zo'n 6 uur. In de winter is er sprake van 3 uur tijdsverschil, in de zomer slechts 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kaapverdie

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIFly.be
- *
TUIfly
- *
TUI.nl
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kaapverdie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kaapverdie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024