Aanmelden Error Fare Alerts

Ja stuur mij de beste error fares voor vliegtickets!

De Error Fare Alert van VliegenNaar.nl

  • Alleen de echte superdeals!
  • Onthult de prijsfouten van airlines
  • 3 x week in je mailbox
  • Bespaart veel geld op tickets
  • Van de vliegexperts van VliegenNaar

Hoe werkt de Error Fare Alert?

Vliegen voor een prikkie? Zo af en toe kan het echt!  Het VliegenNaar team checkt elke dag honderden vliegticket deals die gewoon te mooi lijken om waar te zijn. Gelukkig blijken er ook enkele echte topdeals bij te zitten, met een super prijs en echt beschikbaar. Deze super toppers willen we het heel graag met jou delen via onze error fare alert service.

Wat zijn Error Fares?

Vaak is zijn error fares gewoon foutjes van de luchtvaartmaatschappij. Dan heeft een medewerker per ongeluk de komma op de verkeerde plek gezet bij het invoeren van de prijzen. En ja - soms bof je dan en heb je dat ticket van 435,- euro voor maar 43,50 of zelfs 4,35. In de error fares alert van VliegenNaar zitten zowel dit type error fares, oftewel prijsfoutjes als ook een enkele echte stuntaanbieding. Wat dat is daar hebben we bepaalde criteria voor: in ieder geval betreft het een prijsniveau dat je normaal bijna niet tegenkomt. Bekijk de actuele Error Fares.Error Fares Alert of Flight Alert?

Heb je nog geen vaste bestemming in gedachten maar wil je gewoon lekker weg voor een geweldige prijs? Dan is de VliegenNaar Error Fare Alert ideaal voor jou. Maar als je al weet waar je naar toe wil gaan dan is ook een flight alert aanmaken heel handig. Deze stuurt je alleen de beste deals van de bestemming waar jij naar toe wil!