Vliegen naar Punta Cana

Voor een paradijselijke zon, zee en strand vakantie is Punta Cana perfect! De populaire, zonovergoten badplaats ligt in het oosten van de Dominicaanse Republiek en is geweldig...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Punta Cana voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Punta Cana vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Punta Cana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Punta Cana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Punta Cana? Geef je op voor de Punta Cana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Punta Cana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Punta Cana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Punta Cana in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Punta Cana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Punta Cana in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Punta Cana als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Punta Cana

Hoe lang is het vliegen naar Punta Cana? De vluchtduur Punta Cana is 10 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Punta Cana

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
TUIfly
 € 15,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
 € 15,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Punta Cana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Punta Cana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Punta Cana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Punta Cana zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017