Vliegen naar Tulsa

Tulsa is de op één na grootste stad van de Amerikaanse staat Oklahoma met bijna één miljoen inwoners. Tulsa is een mix van culturen door zowel de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 863,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tulsa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tulsa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tulsa

Kaart Tulsa

Lees meer over Tulsa

... ligging als de historie. Zo vind je er elementen uit het zuiden van de Verenigde Staten, van de oorspronkelijke bewoners, de indianen. Maar je vindt er ook invloeden uit het middenwesten van de Verenigde Staten.


Het Philbrook Museum in Tulsa wordt gezien als één van de topmusea van Amerika op het gebied van 'Fine Arts', dit museum is dan ook zeker een bezoekje waard.


Tulsa kent verschillende seizoenen en ligt in het tornadogebied. Vooral in de lente en vroege zomer komen deze heftige stormen voor. Van juni tot en met september wordt het overdag meer dan 30 graden celsius in Tulsa, in de wintermaanden komt het kwik overdag niet boven de tien graden celsius en heb je in de nacht kans op vorst.

Luchthaven Tulsa
8 kilometer ten noordoosten van Tulsa ligt Tulsa International Airport (TUL). Vanuit Nederland zul je moeten overstappen in een Amerikaanse stad, zoals Detroit, Atlanta of Minneapolis.


In Tulsa bestaat het openbaar vervoer voornamelijk uit bussen. Een goede optie is om een auto op het vliegveld van Tulsa te huren.

Goedkoop naar Tulsa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tulsa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tulsa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tulsa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tulsa vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Tulsa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Tulsa vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tulsa boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tulsa in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Tulsa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tulsa  

Hoe lang is het vliegen naar Tulsa? De vliegtijd naar Tulsa is ongeveer 13 uur dit is inclusief een overstap van 1.5 uur in Houston.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Tulsa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tulsa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tulsa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024