Vliegen naar Oklahoma City

Oklahoma City is de grootste stad is gelegen in, de gelijknamige staat, Oklahoma. Het heeft een inwonertal van net iets minder dan 600.000. Oklahoma City ligt centraal gelegen in...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 849,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oklahoma City voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Oklahoma City

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Oklahoma City

Kaart Oklahoma City

Lees meer over Oklahoma City

... de staat. Een leuke feitje over deze stad is dat degene die de parkeermeter heeft uitgevonden hier vandaan komt, de eerste parkeermeter werd dan ook gebruik genomen in Oklahoma City.

Een populair museum in Oklahoma City is Museum of Osteology. Het heeft meer dan 300 skeletten tentoongesteld. Dit museum is een uniek en leerzame ervaring. Het laat goed de vormen en de functie van het skelet zien, het museum is ruim 7000 vierkante meter groot en toont dan ook honderden schedels en skeletten. Het museum van Osteology is de enige van zijn soort in Amerika.

Oklahoma City is een universiteits stad met als vlaggenschip The Oklahoma City University. Oklohoma City's basketbal team Oklahoma City Thunder werd in 2008 gevormd na een rechtzaak uit de Seattle Supersonics en speelt sindsdien haar wedstrijden in de NBA.

Hierboven ziet u de goedkoopste prijzen van de vliegmaatschappijen. Boek daarom snel uw goedkoopste vliegtickets Oklohoma City!

 

Goedkoop naar Oklahoma City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oklahoma City? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oklahoma City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oklahoma City? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oklahoma City vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Oklahoma City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Oklahoma City vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oklahoma City boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oklahoma City in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Oklahoma City Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Oklahoma City  

Hoe lang is het vliegen naar Oklahoma City? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Oklahoma City. Je moet minimaal een overstap maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Oklahoma City

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Oklahoma City aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Oklahoma City met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oklahoma City zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023