Vliegen naar Oklahoma City

Oklahoma City is de grootste stad is gelegen in, de gelijknamige staat, Oklahoma. Het heeft een inwonertal van net iets minder dan 600.000. Oklahoma City ligt centraal gelegen in...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Oklahoma City voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Oklahoma City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oklahoma City vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oklahoma City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oklahoma City? Geef je op voor de Oklahoma City Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oklahoma City vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Oklahoma City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Oklahoma City in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oklahoma City boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oklahoma City in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Oklahoma City als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Oklahoma City

Hoe lang is het vliegen naar Oklahoma City? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Oklahoma City. Je moet minimaal een overstap maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Oklahoma City

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Oklahoma City o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Oklahoma City met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Oklahoma City. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oklahoma City zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017