Vliegen naar Wichita

Wichita is een stad in het midden van Amerika, in de staat Kansas. De stad is vernoemd naar de oorspronkelijke bewoners van Wichita: de Wichita indianen. Wichita is de grootste...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 691,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Wichita voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Wichita

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Wichita

Kaart Wichita

Lees meer over Wichita

... stad van Kansas, het heeft ongeveer 630.000 inwoners (dit is inclusief buitenwijken, de stad zelf heeft ongeveer de 380.000 inwoners).


Wichita heeft de bijnaam Air Capital of the World. Dit stamt uit de 20e eeuw, toen hier vele vliegtuigfabrieken ontstonden. Het hoogtepunt was tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen vele gevechtsvliegtuigen in Wichita werden gemaakt.

Klimaat Wichita
Wichita kent warme zomers en koude winters. In juli is het gemiddeld zo'n 34 graden celsius, in januari is de -7 graden. Wanneer je in mei of juni naar Wichita gaat moet je rekening houden met regenen (het regent in deze maanden gemiddeld 21 dagen per maand).

Luchthaven Wichita
Wichita heeft twee vliegvelden: Wichita Mid-Continent Airport (ICT) en Colonel James Jabara Airport. De eerst genoemde is de belangrijkste en ligt op 11 miniten afstand tot de stad, dit is tevens de grootste luchthaven van Kansas. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Wichita. Een overstap maak je waarschijnlijk in Minneapolis of Houston. Bij vele vluchten richting Wichita zijn echter 2 overstappen nodig. Vind je dit erg vervelend en ben je flexibel met je vliegdatum? Bekijk dan goed alle mogelijkheden, 1 overstap is mogelijk.

Goedkoop naar Wichita vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wichita? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wichita te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wichita? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wichita vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Wichita kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Wichita vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wichita boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wichita in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Wichita Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Wichita  

Hoe lang is het vliegen naar Wichita? De vluchtduur bedraagt een kleine 14 uur met een verplichte tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Wichita

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Wichita aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wichita zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024