Vliegen naar Simferopol

Gedurende enige tijd was het niet mogelijk om te vliegen naar Simferopol vanwege de situatie in het luchtruim boven Oekraïne. KLM is in die periode gestopt - na een klein...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Simferopol voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Simferopol

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Simferopol

Kaart Simferopol

Lees meer over Simferopol

... schandaaltje - met de verkoop van vluchten Simferopol.

Vliegen naar de Krim met Aeroflot
Je kunt vliegtickets Simferopol met Aeroflot boeken via Tix, WTC of Schiphol tickets, met een stop in Moskou. Deze Russische maatschappij stond in het verleden minder goed bekend maar heeft inmiddels een uitstekende klantenservice. Toch blijft het in dit geval wel verstandig je ticket Simferopol via een Nederlands online reisbureau te boeken i.v.m. de taal handicap. Overigens kan je ook kiezen voor vliegen met Ukraine Airlines. Maar deze maatschappij is vaak wel duurder op deze route en heeft ook meestal twee stops en dus een veel langere vluchtduur.

Reizen naar Simferopol
Simferopol ligt op het Krim schiereiland ook wel Crimea genoemd. De stad die tot voor kort nog bij Oekraïne hoorde en nu bij Rusland. Het is dan ook niet gek dat Simferopol nog door weinig toeristen ontdekt is. Het is vooral een geschikte uitvalsbasis om de kust van de Zwarte Zee te ontdekken. Vanuit Simferopol gaat er bijvoorbeeld een bus naar de populaire bad- en kuuroord plaats Jalta. Veel andere kustplaatsen zijn ook binnen anderhalf uur te bereiken. Sinds 1991 is Simferopol de hoofdstad van de gehele Krim, nadat de muur viel en de autonome Krim republiek werd gekoppeld aan het inmiddels onafhankelijke Oekraïne. 

Vakantie aan de Zwarte Zee
Jalta is een bekende badplaats aan de Zwarte Zee en biedt veel recreatiemogelijkheden voor toeristen en de lokale bevolking. Overnachten in Simferopol biedt veelal een goedkopere oplossing, bovendien heeft de stad genoeg entertainment en historie te bieden. Proef de Plov, een lokale variant op de Spaanse Paella, of geniet van garnalen en de lokale soepen.

In 2014 sloot de gehele Krim en daarmee Simferopol zich weer aan bij Rusland, waar het voor het uiteenvallen van de Sovjet-Unie tot behoorde. Dit gebeurde door middel van een referendum onder de bevolking op het schiereiland, wat voor ruim 60% uit etnische russen bestond. De uitkomst van de electie wordt door veel, voornamelijk door het "Westen", in twijfel getrokken.

Reizigers die geïnteresseerd zijn in reizen per trein, bijvoorbeeld door Rusland, kunnen vanaf Simferopol naar diverse grote en verre bestemmingen reizen, zoals Kiev, Moskou, Odessa en zelfs Sint-Petersburg.

Simferopol Airport
Je landt op Simferopol International Airport dat op ongeveer 20 minuten van de stad ligt. Er rijden volop bussen van en naar het vliegveld. Daarnaast kan je een taxi nemen vanaf de luchthaven, waarbij het aan te raden is om vooraf het tarief te bespreken.

Goedkoop naar Simferopol vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Simferopol? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Simferopol te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Simferopol? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Simferopol vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Simferopol deals. Tip: voor een last minute Simferopol vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Simferopol Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Simferopol  

Hoe lang is het vliegen naar Simferopol? De vluchtduur is Amsterdam Simferopol is mogelijk in minimaal 7,5 uur, inclusief een overstap. Het is helaas niet mogelijk om vanaf Nederland (Schiphol) direct op de nieuwbakken Russische stad te vliegen.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Simferopol

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Simferopol aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Simferopol zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024