Vliegen naar Kiev

Goedkoop naar Kiev vliegen? Geweldig nieuws voor iedereen die de imposante hoofdstad van Oekraïne wil bezoeken: vanaf oktober 2017 gaan er maar liefst 3 keer per week nieuwe...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kiev voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kiev vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kiev vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kiev te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kiev? Geef je op voor de Kiev Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kiev vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kiev kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kiev in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kiev boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kiev in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kiev als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kiev

Hoe lang is het vliegen naar Kiev? De vliegtijd naar Kiev bedraagt 2 uur en 45 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Kiev

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Austrian Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Ukraine International Airlines Touroperators
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kiev o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kiev met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kiev. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kiev zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017