Vliegen naar Kiev

Kun je nog vliegen naar Kiev? Op dit moment zijn de opties voor vliegreizen naar Kiev beperkt. Lees hier over de alternatieve vliegopties.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kiev voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kiev

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kiev

Kaart Kiev

Lees meer over Kiev

...

Kan ik nog vliegen naar Kiev?
Sinds de oorlog met Rusland is het afgeraden om naar Kiev te reizen. Maar wie voor familie of werk toch echt naar Kiev moet heeft de volgende opties:

- Een vlucht naar Krakau boeken en vanaf daar verder reizen per bus, auto of trein. Krakau - Kiev is 860 kilometer. 

- Minder bekend, vlakbij de grens met Ukraine in Polen, Rzeszow airport. De afstand Rzeszow - Kiev is  goed 700 kilometer.

- Je kunt ook een vlucht naar Chisinau de hoofdstad van Moldavie boeken. Dat is vaak duurder maar het is maar 570 km naar Kiev. 

- Een derde optie met redelijk wat vluchten en aanbiedingen is vliegen naar Iasi airport Roemenie. De afstand Iasi - Kiev is goed 600 kilometer.

Bekijk voor je jouw vlucht naar Kiev boekt de website van Buitenlandse Zaken voor het officiele reisadvies.

Over Kiev
Kiev is een schitterend aan de rivier de Dnjepr gelegen stad met circa 3 miljoen inwoners en wordt ook wel het culturele centrum van Oost Europa genoemd. De stad ontstond al zeer vroeg na de aankomst van de noordelijken Vikingen die een handelsroute wilden oprichten met het toenmalige Ottomaanse rijk. De Vikingen werden door de volkeren die er toenmalig resideerden noemden deze nieuwe bewoners Roes, waaruit later de term voor Rusland zou ontstaan. Vanaf het begin van de stad, en dit geldt idem voor volledig Oekraïne, heeft er tot op heden een ingewikkelde haat/liefde relatie met de Russen bestaan.

Hoe boek ik goedkope vliegtickets Kiev vanaf Amsterdam?
Schrijf je nu in voor een Flight-Alert om de beste prijzen voor vliegtickets naar deze prachtige stad te ontvangen.
Bepaal vanaf welke luchthaven je wil vertrekken of wanneer je wil vertrekken. Wij bieden je verschillende mogelijkheden om de beste aanbiedingen voor meerdere opties te ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen is je mail adres en prijs. Wij versturen je vervolgens een alert mochten we wat gevonden hebben.

Vergelijk vertrekluchthavens voor het vinden van voordelige aanbiedingen Kiev.
Als je goedkoop naar Kiev wilt reizen moet je niet alleen kijken naar de Amsterdam Kiev vliegtickets. Er zijn namelijk meerdere vluchtroutes: waaronder scherp geprijsde tickets vanaf Eindhoven of Düsseldorf naar Kiev. Vergelijk altijd vooraf aan het boeken de diverse mogelijkheden die er zijn om de beste Oekraïne Kiev tickets te bemachtigen. 

Bezienswaardigheden Kiev
Kiev heeft deze faam verkregen door de unieke mix tussen historische waarde en de moderne en snelle vooruitgang die er zich plaats vindt. Sinds de val van de Sovjet Unie vond er eerst een dure mislukte privatisatie, geleid door oud sovjet bestuurders, veelal beschuldigt van corruptie. Echter aan het einde van de jaren 90 was er ruimte voor snelle groei om het een hedendaagse westerse stad te maken. Er zijn in Kiev dan ook veel historische bouwwerken, waaronder imposante kerken en kathedralen met gouden of groene bronzen koepeldaken. De mix tussen de moderne tijd en de geschiedenis trekt  in Kiev naar elkaar toe, waardoor er een prettige en hele diverse sfeer in de stad heerst.
In de stad zijn ook volop uitgaansgelegenheden, zo trekken de jongeren veel naar de buurt Arena City waar verschillende discotheken en kroegen zijn. Voor de volwassenen zijn er verspreid over de hele stad restaurantjes, bars en andere horecagelegenheden. Kortom in Kiev is er van alles te beleven!

Vliegveld Kiev Borispol
Kiev heeft als hoofdstad van Oekraïne natuurlijk een eigen internationaal vliegveld genaamd Luchthaven Kiev Boryspol. Het vliegveld van Kiev ligt op ongeveer dertig kilometer verwijderd van het stadscentrum van Kiev. Kiev heeft ook nog een kleinere luchthaven, echter er wordt vanuit Nederland niet op dit vliegveld gevlogen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Kiev Borispol Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Kiev vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kiev? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kiev te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kiev? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kiev vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kiev deals. Tip: voor een last minute Kiev vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kiev Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kiev  

Hoe lang is het vliegen naar Kiev? De vliegtijd naar Kiev bedraagt 2 uur en 45 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Kiev

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Ukraine International Airlines
 € 25,- -  € 39,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kiev aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kiev zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024