Vliegen naar Krasnodar

Krasnodar is een Russische stad gelegen aan de rivier de Koeban met circa circa 750.000 inwoners. Bezienswaardigheden van Krasnodar zijn de Hyperboloid Tower van de beroemde...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Krasnodar voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Krasnodar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Krasnodar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Krasnodar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Krasnodar? Geef je op voor de Krasnodar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Krasnodar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Krasnodar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Krasnodar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Krasnodar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Krasnodar in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Krasnodar als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Krasnodar

Hoe lang is het vliegen naar Krasnodar? De vluchtduur is 6,5 uur incl. een tussen stap van rind de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Krasnodar

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Krasnodar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Krasnodar met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Krasnodar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Krasnodar zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017