De beste deals voor vliegen naar St Petersburg

Goedkope vliegtickets naar St Petersburg? Met name in voorjaar en najaar zijn er veel aantrekkelijke aanbiedingen van vliegtickets Sint Petersburg vanaf Amsterdam en Dusseldorf te vinden. Vergelijk hier en ontdek de beste deals!

> lees meer
GoedkoopsteStedentrip

aanbevolen v.a. € 296,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets St Petersburg voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets St Petersburg

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij St Petersburg

Kaart St Petersburg

Lees meer over St Petersburg

...

St Petersburg, St. Petersburg of toch voluit geschreven als Sint Petersburg, Sankt Petersburg of Sint-Petersburg ligt in het westen van Rusland en grenst aan de Oostzee. Jaarlijks meren verschillende, luxe cruiseschepen aan in de haven van St. Petersburg.

De stad is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Ben je geen fan van de koud zorg dan niet dat je in de winter gaat. Het kan dan namelijk zoals in de rest van het land erg koud zijn. Sint Petersburg werd gesticht als nieuwe "Europese" hoofdstad door de befaamde Romanov Tsaar Peter "de Grote".

De Hermitage St. Petersburg 
In deze stad, met zo'n 5 miljoen inwoners, zijn een aantal prachtige bezienswaardigheden te vinden. In het wereldberoemde Hermitage museum kun je een week rondlopen en dan heb je nog niet de gehele collectie gezien. Dit kunst- en cultuurhistorische museum is een van de grootste ter wereld.

Citytrip St. Petersburg
St. Petersburg heeft een rijke geschiedenis en heette in een groot deel van de 20e eeuw Leningrad (vernoemd naar de grote communistische leider). Sint-Petersburg is na Moskou de belangrijkste stad van het huidige Rusland.

Beste reistijd stedentrip Sint Petersburg
Een stedentrip naar St. Petersburg is sinds de versoepeling van de regels voor veel mensen uit het westen aanzienlijk makkelijker geworden en daarmee ook erg populair. Zomers is het doorgaans erg mooi en warm weer, terwijl het 's winters soms dagenlang kan sneeuwen, dit heeft te maken met het continentale klimaat bij St. Petersburg. Let wel op: voor reizen naar Rusland heb je ook tegenwoordig nog een visum nodig! 

Directe vlucht St. Petersburg
Direct vliegen naar St. Petersburg kan dagelijks vanaf Amsterdam Schiphol. Soms gaan er meerdere rechtstreekse vluchten naar Sint Petersburg op een dag.

De goedkoopste vluchten naar St. Petersburg vinden 
De goedkoopste optie voor goedkoop vliegen naar Sint Petersburg is echter doorgaans met een tussenstop in een van de Baltische Staten of in Duitsland. Neem dit mee in je vergelijk, want soms scheelt dit daadwerkelijk de helft van de prijs. Woon je dichtbij de grens? Probeer dan ook zeker eens vluchten te vinden met een vertrek vanaf Düsseldorf naar St. Petersburg of vanaf Brussel.

Reizen vanaf de luchthaven St. Petersburg; Pulkovo International Airport
Je vliegt naar Pulkovo International Airport (LED), de luchthaven van St. Petersburg. Het vliegveld ligt zo'n 23 kilometer van het centrale stadsplein. Er gaan lokale bussen naar het centrum, maar je kunt ook kiezen voor de plaatselijke minibus, ook wel de 'marshrutka', die naar het dichtstbijzijnde metrostation rijdt. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar St Petersburg Pulkovo Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar St Petersburg vliegen? 4 Tips:

  • Goedkope tickets St Petersburg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht St Petersburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar St Petersburg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe St Petersburg vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets St Petersburg deals. Tip: voor een last minute St Petersburg vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!
  • Goedkope vluchten naar St Petersburg boeken in 2020? Zoek uit wat de voordeligste dag om te vliegen is en kies die heen en retour!

De beste St Petersburg Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar St. Petersburg?  

Rechtstreeks naar St. Petersburg vliegen vanaf Amsterdam duurt ongeveer 2,5 - 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten St Petersburg

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
KLM
 € 10,-
Air Serbia
- *
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Belavia
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket St Petersburg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets St Petersburg zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024