Vliegen naar St Petersburg

St Petersburg, St. Petersburg of toch voluit geschreven als Sint Petersburg of Sint-Petersburg ligt in het westen van Rusland en grenst aan de Oostzee. Jaarlijks meren...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets St Petersburg voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar St Petersburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets St Petersburg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets St Petersburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar St Petersburg? Geef je op voor de St Petersburg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe St Petersburg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar St Petersburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights St Petersburg in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje St Petersburg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht St Petersburg in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
St Petersburg als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd St Petersburg

Hoe lang is het vliegen naar St.Petersburg? Een rechtstreekse vlucht St. Petersburg duurt ongeveer 2,5 - 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten St Petersburg

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket St Petersburg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis St Petersburg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar St Petersburg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets St Petersburg zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017