Vliegen naar Rusland

De beste deals voor tickets Rusland? Check de Rusland aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Rusland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar St Petersburg
bestemming St Petersburg

De totale reisduur naar St. Petersburg bedraagt rechtstreeks minder dan 3 uur. Vliegtickets met bijvoorbeeld een overstap in Kiev, München of Frankfurt duren iets langer maar kunnen flink schelen in de prijs. Binnenlandse vluchten zijn ook erg goed te regelen in Rusland. Er zijn diverse luchthavens waarop gevlogen kan worden.

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Rusland

Rusland is het grootste land ter wereld in oppervlakte. In het westen grenst het aan landen als Oekraine, Litouwen en Finland, terwijl het oosten grenst aan de Bering Zee waar je uitzicht hebt op Alaska. Een stedentrip naar Moskou of St. Petersburg is een wens voor velen. Wist je dat je reizen naar deze twee bijzondere steden kunt combineren? Vluchten met één tussenstop zijn vaak goedkoper dan rechtstreekse vluchten vanaf de luchthaven Schiphol Amsterdam.

Vluchten naar Rusland

Vliegen naar Rusland? Er gaan rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Moskou & St. Petersburg. De vluchtduur naar deze steden in Rusland bedraagt zo'n 3 uur. Naar een stad als Vladivostok ben je meer dan 13 uur onderweg. Vergelijk ook vliegen vanaf Düsseldorf of Brussel voor de goedkoopste vluchten naar Rusland. Er zijn meerdere luchthavens in Rusland. Vergelijk de luchthavens bij het gebied dat jij wilt bezoeken om een niet al te lange reistijd te hebben. Handige informatie over de vliegvelden in Ruslandvindt u op Vliegveldinfo.nl.

Reizen naar de mooie plekjes van Rusland
Door het enorme oppervlakte van Rusland, vind je veel bijzondere en uitgestrekte landschappen. Een van de meest bijzondere treinreizen ter wereld begint in het Russische Moskou en eindigt 9288 km verderop in Vladivostok. Dit is de langste treinreis ter wereld die begint en eindigt in hetzelfde land. Naast bijzondere treinreizen die je in Rusland kunt maken kun je zelf je reis samenstellen. Op deze pagina krijg je een overzicht van de verschillende vlucht mogelijkheden naar Rusland.

Vakantie Rusland? Naar de hoofdstad Moskou!
Van alle steden in Rusland is Moskou de grootste stad en tevens ook de stad met de meeste bezienswaardigheden. Het Rode Plein en de prachtige gouden koepels van het Kremlin zullen je verwachtingen overtreffen. Zo zijn er musea, pleinen, kathedralen en nog veel meer attracties die bezocht kunnen worden. Het vervoer in de stad is zeer goed aangesloten, zo kan je met de metro bijna overal komen. 

In welke periode kun je Rusland het beste bezoeken? 
Om Rusland binnen te komen moet je in het bezit zijn van een visum. Zonder visum kom je het land beslist niet in. Een visum is een sticker in je paspoort waarop de data vermeld staan waarbinnen je Rusland in en uit mag reizen. Het klimaat in Rusland verschilt per deel van het land. De beste tijd om naar dit land te reizen is over het algemeen mei tot en met augustus. 

Visum Rusland
Met elk doel dat je Rusland wil bezoeken is een visum nodig. Dit kan je aanvragen bij het Russisch consulaat. De aanvraag wordt wel strikt gecontroleerd en het is ook aardig druk op het consulaat, dus het zou eventueel makkelijker zijn om het via een 3e partij aan te vragen. Verder gelden de basis regels voor de aanvraag. Je paspoort moet 6 maanden voor de verval datum nog geldig zijn en minstens twee lege visumpagina's bevatten 

Goedkoop naar Rusland vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Rusland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Rusland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rusland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rusland vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Rusland deals. Tip: voor een last minute Rusland vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Rusland Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Rusland? 

Naar het westelijk gelegen St- Petersburg, of Moskou gaan rechstreekse vluchten. De vliegtijd is respectievelijk 3 of 4 uur. Voor overige bestemmingen moet je rekening houden met een overstap, maar de totale vluchtduur is goed te doen met 6 tot 10 uur vliegen. Uitzondering is Vladivostok, de meest oostelijk gelegen bestemming in Rusland. De totale reisduur naar Vladivostok is minimaal 24 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Rusland

Aanbieder
Reserveringskosten
GoedkoopsteStedentrip
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Rusland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rusland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024