Vliegen naar Anapa

Anapa is een onder jonge Russen populaire badplaats aan de Zwarte Zee. West-Europeanen zie je hier eigenlijk nog niet. Toch is een vakantie in Anapa ook voor ons interessant. Je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Anapa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Anapa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Anapa

Kaart Anapa

Lees meer over Anapa

... combineert immers een heerlijke strandvakantie met de mogelijkheid  om iets van het leven in Rusland te leren!

Veel bezienswaardigheden heeft de binnenstad niet maar de St Onufriy kerk is wel de moeite van het bezoeken waard. En maak zeker een tocht door het achterland van Anapa. Hier tref je prachtige wijngaarden waar o.a. een heerlijke port vandaan komt.

Vrijwel alle vluchten naar Anapa airport vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel of Düsseldorf maken een tussenstop in Moskou. De andere verbindingen naar deze luchthaven, die ook wel bekend staat als Vityazevo airport, zijn ook allemaal met een tussenstop in een Oost-Europees land: Irkutsk of Yerevan bijvoorbeeld.

Goedkope vliegtickets Anapa boeken? Tot voor kort kon je nog naar Anapa vliegen met KLM maar dat is helaas niet meer mogelijk. Door het geringe aantal aanbiedingen en vluchten vanuit Nederland naar het vliegveld Vitjazevo is het in de praktijk vaak voordeliger om een vlucht naar het nabijgelegen Sochi te nemen (waar KLM in samenwerking met Aeroflot nog wel op vliegt). Of kies voor een vlucht Amsterdam Krasnodar wat nog geen 150 kilometer verderop in Rusland ligt. 

Goedkoop naar Anapa vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Anapa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Anapa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Anapa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Anapa vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Anapa deals. Tip: voor een last minute Anapa vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Anapa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Anapa  

Hoe lang is het vliegen naar Anapa? De vluchtduur is iets meer dan 10 uur naar Anapa. Dit is inclusief tussenstop omdat er helaas geen directe verbinding is.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Anapa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Anapa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Anapa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024