Vliegen naar Moskou

Moskou is de hoofdstad van Rusland en heeft ruim 10 miljoen inwoners. Er zijn veel bezienswaardigheden waaronder het bekende Rode Plein dat centraal in Moskou ligt. Aan het Rode...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Moskou voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Moskou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Moskou vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Moskou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Moskou? Geef je op voor de Moskou Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Moskou vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Moskou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Moskou in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Moskou boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Moskou in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Moskou als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Moskou

Hoe lang is het vliegen naar Moskou? De vluchtduur Moskou is ongeveer 3,5 uur op een directe vlucht vanaf Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Moskou

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Moskou o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Moskou met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Moskou. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Moskou zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017