Vliegen naar Dnepropetrovsk

Kun je nog vliegen naar Dnepropetrovsk (ook wel Dnipropetrovsk of kort Dnipro)? Op dit moment zijn de vlucht naar Dnipro beperkt. Hieronder schetsen we de alternatieve opties.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dnepropetrovsk voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Dnepropetrovsk

Kaart Dnepropetrovsk

Lees meer over Dnepropetrovsk

...

 

Kan ik nog vliegen naar Dnipro?
Sinds de oorlog van Oekraine met Rusland is reizen naar Dnepropetrovsk, dat aan het front ligt, heel erg moeilijk. Vluchten naar Dnipro zijn er niet meer. Maar wie voor familie of werk toch echt naar Oekraine moet heeft de volgende opties:

- met de auto de hele reis maken vanuit Nederland

- een vlucht naar Warschau boeken en vanaf daar verder reizen per bus, auto of trein. Vanuit Warschau gaat o.a. een trein via Kiev naar Dnipro is.

- Een vliegticket naar Krakau boeken en vanaf daar verder reizen per bus, auto of trein naar Kiev en vanuit Kiev naar Dnipro is 860 kilometer. 

- Bij de Poolse grens met Oekraine, vliegveld Rzeszow airport. Vanaf Rzeszow is het goed 700 kilometer naar Kiev.

- Je kunt ook een vliegticket naar Chisinau Moldavie boeken. Er is een hele redelijke frequente busverbinding Chisinau Dnipro. 

Bekijk voor je jouw vlucht naar Dnipro boekt de website van Buitenlandse Zaken voor het officiele reisadvies.

Dnepropetrovsk Ukraine
is de derde stad van Oekraine met 1,2 miljoen inwoners en ligt aan de rivier de Dnjper. Dnepropetrovsk kent een erg grote ruimtevaartindustrie die sinds de jaren 50 een erg grote rol heeft gespeeld in de ruimtevaart.

Klimaat
Het klimaat van Dnepropetrovsk kenmerkt zich door warme zomers en koude winters. In juli en augustus zijn temperaturen van 27 graden celsius overdag niet vreemd. In de nacht blijft het met 20 graden ook warm. In de winter kent Dnepropetrovsk een heel ander weerbeeld. Dan ligt de temperatuur overdag rond het vriespunt en zakt in de nacht naar circa -5 graden. Van december tot en met maart is er dan ook een flinke kans op een pak sneeuw.

Luchthaven Dnepropetrovsk airport
15 kilometer ten zuidwesten van Dnipro ligt het vliegveld Dnepropetrovsk International Airport. Vanaf Amsterdam maak je meestal een overstap op het vliegveld in Kiev.

Openbaar vervoer
Dnepropetrovsk heeft een vrij goed openbaar vervoersysteem. Zo rijden er trams, bussen, trolleybussen en is er een metrosysteem in Dnepropetrovsk. Naar andere steden in Oekraïne? Er rijden vele treinen naar andere steden zoals Kiev en Lviv. Ook rijden er regelmatig treinen naar andere Oost-Europese landen.

Goedkoop naar Dnepropetrovsk vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Dnepropetrovsk? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Dnepropetrovsk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dnepropetrovsk? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dnepropetrovsk vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Dnepropetrovsk deals. Tip: voor een last minute Dnepropetrovsk vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Dnepropetrovsk Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dnepropetrovsk  

Hoe lang is het vliegen naar Dnepropetrovsk? De vliegtijd naar Dnepropetrovsk bedraagt 6 uur en 20 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Dnepropetrovsk

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Ukraine International Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Bulgaria Air
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dnepropetrovsk aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dnepropetrovsk zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024