Vliegen naar Dnepropetrovsk

Dnepropetrovsk ook wel bekend als Dnipropetrovsk of kort Dnipro, Dnjepropetrovsk Ukraineis de derde stad van Oekraine met 1,2 miljoen inwoners en ligt aan de rivier de Dnjper....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dnepropetrovsk voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Dnepropetrovsk

Kaart Dnepropetrovsk

Lees meer over Dnepropetrovsk

... 1,2 miljoen inwoners en ligt aan de rivier de Dnjper. Dnepropetrovsk kent een erg grote ruimtevaartindustrie die sinds de jaren 50 een erg grote rol heeft gespeeld in de ruimtevaart.

Klimaat Dnipro
Het klimaat van Dnepropetrovsk kenmerkt zich door warme zomers en koude winters. In juli en augustus zijn temperaturen van 27 graden celsius overdag niet vreemd. In de nacht blijft het met 20 graden ook warm. In de winter kent Dnepropetrovsk een heel ander weerbeeld. Dan ligt de temperatuur overdag rond het vriespunt en zakt in de nacht naar circa -5 graden. Van december tot en met maart is er dan ook een flinke kans op een pak sneeuw.

Luchthaven Dnepropetrovsk airport
15 kilometer ten zuidwesten van Dnepropetrovsk ligt Dnepropetrovsk International Airport. Vanaf Amsterdam maak je meestal een overstap op het vliegveld in Kiev.

Openbaar vervoer
Dnepropetrovsk heeft een vrij goed openbaar vervoersysteem. Zo rijden er trams, bussen, trolleybussen en is er een metrosysteem in Dnepropetrovsk. Naar andere steden in Oekraïne? Er rijden vele treinen naar andere steden zoals Kiev en Lviv. Ook rijden er regelmatig treinen naar andere Oost-Europese landen.

Goedkoop naar Dnepropetrovsk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dnepropetrovsk? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dnepropetrovsk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dnepropetrovsk? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dnepropetrovsk vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Dnepropetrovsk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Dnepropetrovsk vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dnepropetrovsk boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dnepropetrovsk in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Dnepropetrovsk Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dnepropetrovsk  

Hoe lang is het vliegen naar Dnepropetrovsk? De vliegtijd naar Dnepropetrovsk bedraagt 6 uur en 20 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Dnepropetrovsk

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Ukraine International Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Dnepropetrovsk aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dnepropetrovsk met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dnepropetrovsk zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023