Vliegen naar Odessa

Odessa de hoofdstad van gelijknamige provincie Odessa gelegen in het zuiden van Oekraïne aan de Zwarte Zee. Odessa is de vierde stad van Oekraïne met ruim een miljoen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Odessa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Odessa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Odessa

Kaart Odessa

Lees meer over Odessa

... inwoners, tevens is Odessa een erg belangrijke haven voor Oekraïne.

De meest beroemde en kenmerkende bezienswaardigheid in Odessa is de Potemkin trap, een enorme trap van 142 meter lang, met de illusie van een veel langere weg. Een bezoekje aan de haven van Odessa is ook zeer indrukwekkend, hier varen de grootste schepen naar binnen, zeker de moeite waard!

Citytrip Odessa
Als u lekker wilt gaan eten in Odessa of gewoon een drankje wil drinken, dan kunt het best terecht in de Deribasovska Straat, in deze straat in Odessa is geen verkeer, tal van restaurantjes en bars, maar ook prachtige bomen voor het nodige groen.

Luchthaven Odessa, directe vlucht Odessa?
Het vliegveld van Odessa genaamd Odessa International airport ligt op ongeveer 7,5 kilometer van het centrum van de stad vandaan. De luchthaven van Odessa biedt diverse mogelijkheden om verder naar uw bestemming te reizen, hieronder vallen vanzelfsprekend taxi's en autoverhuurbedrijven, maar tevens ook uitstekende buslijnen om bij elk plekje in en rondom Odessa te  komen. Een directe vlucht |Odessa vanaf Amsterdam bestaat helaas niet, je dient ten alle tijden een overstap te maken doorgaans op Kiev of Warschau. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Odessa Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Odessa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Odessa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Odessa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Odessa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Odessa vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Odessa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Odessa vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Odessa boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Odessa in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Odessa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Odessa  

Hoe lang is het vliegen naar Odessa? De vluchtduur is ongeveer 6 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Odessa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Ukraine International Airlines
 € 25,- -  € 39,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Odessa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Odessa met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Odessa zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024