Vliegen naar Polokwane

Polokwane, of zoals het vroeger bekend was, Pietersburg, ligt in het noorden van Zuid Afrika in de provincie Limpopo op de weg naar Zimbabwe.De natuur in en om Polokwane is...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Polokwane voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Polokwane

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Polokwane

Kaart Polokwane

Lees meer over Polokwane

...Polokwane is prachtig, zo ligt op een paar uur rijden het bekende Kruger National Park, waar je de Big Five (olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel) kun spoten. Je kent Polokwane misschien ook van het FIFA wereldkampioenschappen voetbal van 2010, toen er onder andere in Polokwane wedstrijden werden gespeeld.

De seizoenen zijn in Polokwane precies omgekeerd, in juli is het winter en in januari is het zomer. In januari ligt de temperatuur dan ook het hoogst, overdag rond de 28 graden celsius. In de nacht koelt het af naar een graad of 17. Juni en juli zijn de koelste maanden, maar ook dan komt de temperatuur overdag op gemiddeld 20 graden celsius. In de nacht koelt het wel flink af: het wordt dan maar 4 graden. De minste regen valt van mei tot en met september.

Om in Polokwane te komen zul je vaak 2 keer moeten overstappen. Vaak is dit in een Europese stad (bijvoorbeeld Frankfurt, Londen of München) en in Johannesburg.


De benaming van het vliegveld van Polokwane is Polokwane International Airport (PTG). Het vliegveld ligt op 10 minuten rijden van de stad.

Goedkoop naar Polokwane vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Polokwane? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Polokwane te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Polokwane? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Polokwane vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Polokwane kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Polokwane vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Polokwane boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Polokwane in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Polokwane Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Polokwane  

Hoe lang is het vliegen naar Polokwane? De vliegtijd naar Polokwane bedraagt 16 uur. Dit is inclusief een overstap van 1.5 uur minuten. De laatste overstap bedraagt 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Polokwane

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Polokwane aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Polokwane met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Polokwane zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023