Vliegen naar Nelspruit

Nelspruit is een Zuid-Afrikaanse stad met 225.000 inwoners gelegen aan de krokodillenrivier. In 2009 is Nelspruit door de Zuid-Afrikaanse overheid hernoemd tot Mbombela. Een leuk...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nelspruit voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Nelspruit vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nelspruit vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nelspruit te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nelspruit? Geef je op voor de Nelspruit Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nelspruit vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nelspruit kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Nelspruit in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nelspruit boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nelspruit in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Nelspruit als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nelspruit

Hoe lang is het vliegen naar Nelspruit? De vluchtduur Nelspruit bedraagt circa 11 uur vanaf Amsterdam Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Nelspruit

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nelspruit o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nelspruit met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nelspruit. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nelspruit zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017