Vliegen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land met wel drie hoofdsteden Pretoria (bestuurlijke macht), Kaapstad (wetgevende macht) en Bloemfontein (rechtelijke macht). Voor wie kennis wil maken met het land van de onbegrensde mogelijkheden zijn er bijna te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Tot de top must sees in Zuid Afrika behoren in ieder geval Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg, de Tuinroute en het Kruger Nationaal Park. 

Goedkope vliegtickets Zuid-Afrika: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Johannesburg
Vliegtickets Zuid-Afrika: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kaapstad

Goedkoop naar Zuid-Afrika vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zuid-Afrika vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zuid-Afrika te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zuid-Afrika? Geef je op voor de Zuid-Afrika Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zuid-Afrika vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Zuid-Afrika kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Zuid-Afrika in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zuid-Afrika boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zuid-Afrika in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Zuid-Afrika als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Zuid-Afrika

Hoe lang is het vliegen naar Zuid-Afrika? De vluchtduur verschilt per stad in Zuid-Afrika, deze tijden kunnen maar liefst 2 uur van elkaar verschillen. De gemiddelde vluchtduur Nederland - Zuid-Afrika bedraagt 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Zuid-Afrika

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Zuid-Afrika o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zuid-Afrika met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Zuid-Afrika. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zuid-Afrika zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017