Vliegen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land met wel drie hoofdsteden Pretoria (bestuurlijke macht), Kaapstad (wetgevende macht) en Bloemfontein (rechtelijke macht). Voor wie kennis wil maken met het land van de onbegrensde mogelijkheden zijn er bijna te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Tot de top must sees in Zuid Afrika behoren in ieder geval Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg, de Tuinroute en het Kruger Nationaal Park. 

Goedkope vliegtickets Zuid-Afrika: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Johannesburg
bestemming Johannesburg

In minder dan 11 uur ben je met de rechtstreekse vlucht van KLM in Johannesburg. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een safari in het wereldberoemde Kruger Park of het Waterberg Park. Vergelijk meerdere airlines, want soms kan een ticket met overstap of tussenstop een stuk voordeliger zijn. 

Vliegtickets Zuid-Afrika: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kaapstad
bestemming Kaapstad

De wereldberoemde Tafelberg is vanuit heel Kaapstad te zien. Met KLM ben je met een directe vlucht in ongeveer 11,5 uur in Kaapstad. Kijk ook eens naar de pakketreizen die worden aangeboden. Soms is het bijna net zo duur of zelfs goedkoper om vlucht + hotel ineens te boeken.

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika
Zuid-Afrika staat bekend om de geweldige safari's en dit is ook zeer terecht, het bekendste en mooiste Wild Life park is het Kruger park. Minder bekend is dat Zuid-Afrika ook een echt surf walhalla is. Langs de gehele kust, maar met name vlakbij Kaapstad tref je de allermooiste surfspots. In Zuid-Afrika zijn de seizoenen precies andersom, in januari is het het warmst en in juli het koudst. Toch vind je ook dan nog heerlijke temperaturen in Zuid-Afrika. Dit hangt natuurlijk wel van een aantal dingen af, wil je in juli lekker weer? Dan kun je het beste naar de oostkust van Afrika gaan (bijvoorbeeld Port Elizabeth), hier is het dan heerlijk!

Vliegtickets Zuid-Afrika

Er gaan vanaf Amsterdam directe vluchten naar Kaapstad en Johannesburg per KLM. Soms is het echter veel goedkoper om te vliegen met een tussenstop of te kiezen voor een vertrek vanaf Brussel. De totale vluchtduur naar Zuid-Afrika per directe vlucht bedraagt zo'n 11,5 uur. Er is een minimaal tijdsverschil tussen Nederland en Zuid-Afrika, waardoor je geen last hebt van een jetlag.

Het klimaat in Zuid-Afrika
Het klimaat van Zuid-Afrika verschilt over het hele land, in het zuiden en het oosten heb je een Zeeklimaat en in de laaglanden rond Kaapstad een woestijnklimaat. In het westen kan er genoten worden van een tropisch klimaat. In de zomer tussen januari, februari en maart is er een gemiddelde temperatuur van 22 graden. In de winter tussen juli, augustus en september een gemiddelde temperatuur van 14 graden. De beste reistijd naar Zuid-Afrika wordt geschat in de maand mei en oktober. Deze 2 maanden vallen buiten de regentijd en de temperaturen zijn heel consequent 

Visum
Reizigers met de Nederlandse nationaliteit hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Bij binnenkomst in Zuid-Afrika ontvang je dan een Visa-on-Arrival. Wel moet je in bezit zijn van een paspoort dat minimaal nog 6 maanden geldig is bij aankomst, en niet te vergeten geldig bewijs van vertrek binnen de aangegeven tijd van verblijf. 

Goedkoop naar Zuid-Afrika vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zuid-Afrika vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zuid-Afrika te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zuid-Afrika? Geef je op voor de Zuid-Afrika Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zuid-Afrika vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Zuid-Afrika kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Zuid-Afrika in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zuid-Afrika boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zuid-Afrika in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Zuid-Afrika Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Zuid-Afrika 

Hoe lang is het vliegen naar Zuid-Afrika? De vluchtduur verschilt per stad in Zuid-Afrika, deze tijden kunnen maar liefst 2 uur van elkaar verschillen. De gemiddelde vluchtduur Nederland - Zuid-Afrika bedraagt 11 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Zuid-Afrika

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Zuid-Afrika o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zuid-Afrika met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Zuid-Afrika. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zuid-Afrika zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares