Vliegen naar Frankfurt

Goedkoop naar Frankfurt reizen? Of je nou vliegtickets Frankfurt of trein tickets Frankfurt zoekt, via VliegenNaar vergelijk je al het aanbod in één oogopslag en ben je altijd goedkoper uit!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 204,-

NS International

aanbevolen v.a. € 76,-

KLM

aanbevolen v.a. € 211,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Frankfurt voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Frankfurt

Kaart Frankfurt

Lees meer over Frankfurt

...

Frankfurt wordt door de meeste mensen vooral gezien als een belangrijk financieel centrum, en dus een bestemming voor zakenreizen. Maar toch is er ook toerisme in Frankfurt, en dat is niet voor niks. Frankfurt heeft een enorm gevarieerd en uitgebreid aanbod aan musea waaronder Naturmuseum Senckenberg en het Liebighaus, tevens zijn er jaarlijks vele evenementen in Frankfurt op diverse culturele gebieden. Frankfurt heeft per jaar dan ook meer dan 40 beurzen en tentoonstellingen waaronder de Frankfurter Buchmesse, de grootste boekenbeurs ter wereld, ook onder andere de Internationale Automobilaustellung  en de kerstmarkt in Frankfurt grootse evenementen.

Handig is ook aan Frankfurt dat het behalve per auto of vliegtuig ook erg goed te bereiken is per trein.Het weer in Frankfurt is gemiddeld genomen iets beter dan in de meeste plaatsen in Nederland, dus daar hoef je het ook niet voor te laten. Het vliegveld van Frankfurt genaamd luchthaven Frankfurt am Mein is de op 2 na grootste passagiers airport van Europa en de eerste op het gebied van vrachtvervoer. Het vliegveld van Frankfurt biedt vele verdere vervoersmiddelen waaronder natuurlijk autoverhuurbedrijven en taxi´s, echter ook uitstekende bus en treinverbindingen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Frankfurt Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Frankfurt vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Frankfurt? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Frankfurt te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Frankfurt? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Frankfurt vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Frankfurt deals. Tip: voor een last minute Frankfurt vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Frankfurt Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Frankfurt  

Hoe lang is het vliegen naar Frankfurt? De vliegtijd naar Frankfurt bedraagt 1,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 539 ,-
Curacao
€ 167 ,-
Warschau
€ 499 ,-
Hurghada

Bijkomende kosten bij vluchten Frankfurt

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Frankfurt aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Frankfurt zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024