Vliegen naar Frankfurt

Frankfurt wordt door de meeste mensen vooral gezien als een belangrijk financieel centrum, en dus een bestemming voor zakenreizen. Maar toch is er ook toerisme in Frankfurt, en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Frankfurt voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Frankfurt vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Frankfurt vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Frankfurt te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Frankfurt? Geef je op voor de Frankfurt Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Frankfurt vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Frankfurt kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Frankfurt in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Frankfurt boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Frankfurt in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Frankfurt als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Frankfurt

Hoe lang is het vliegen naar Frankfurt? De vliegtijd naar Frankfurt bedraagt 1,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Frankfurt

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
NS International
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Frankfurt o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Frankfurt met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Frankfurt. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Frankfurt zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017