Vliegen naar Port Elizabeth

Vliegtickets Port Elizabeth boeken? De beste deals voor vliegen naar Port Elizabeth handig op een rij!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 740,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 1,247,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,019,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Port Elizabeth voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Port Elizabeth

Kaart Port Elizabeth

Lees meer over Port Elizabeth

...

Port Elizabeth is een flinke stad in Zuid-Afrika met de bijnamen Die Baai en The Windy City, een bijnaam die de stad deelt met de wereldberoemde Amerikaanse stad Chicago. De stad ligt aan de zuidkust van Zuid-Afrika, op ongeveer 600 kilometer afstand van Kaapstad.

Wil je de tuinroute van kaapstad naar Port Elizabeth rijden? Dan raden we je aan om vluchten naar Kaapstad te boeken. In de regel zijn die tot wel 45% voordeliger dan Port Elizabeth vliegtickets.

Beste reistijd Zuid-Afrika
Net als de de meeste plaatsen in Zuid-Afrika Heeft ook Port Elizabeth een lekker warm klimaat. Zoals de bijnaam al doet vermoeden, kent de stad wel een stevig windje. Door deze wind is Port Elizabeth een hotspot voor surfers. In januari (de warmste maand) ligt de temperatuur overdag rond de 25 graden celsius, in juli is dit rond de 20 graden. In december en januari valt de minste regen.

Luchthaven Port Elizabeth
Port Elizabeth Airport (PLZ) is de luchthaven van Port Elizabeth en dit vliegveld ligt op maar 5 minuten rijden vanaf het centrum van Port Elizabeth. Er worden voornamelijk binnenlandse vluchten uitgevoerd, vanaf Amsterdam maak je dus vaak een overstap in Johannesburg.

Vervoer tijdens jouw Port Elizabeth vakantie
In Port Elizabeth liggen een aantal buslijnen. Om door Zuid-Afrika te trekken kun je gebruik maken van de trein, maar een binnenlandse vlucht is in dit land ook niet vreemd. Hiermee zie je minder van het land, maar zo kun je wel veel tijd besparen. 

Goedkoop naar Port Elizabeth vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Port Elizabeth? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Port Elizabeth te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Port Elizabeth? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Port Elizabeth vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Port Elizabeth deals. Tip: voor een last minute Port Elizabeth vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Port Elizabeth Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Port Elizabeth  

Hoe lang is het vliegen naar Port Elizabeth? De vluchtduur Amsterdam Port Elizabeth is met de snelste verbinding 16 uur en 15 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Port Elizabeth

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Kenya Airways
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Egyptair
- *
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Port Elizabeth aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Port Elizabeth zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024