Vliegen naar Port Elizabeth

Port Elizabeth is een flinke stad in Zuid-Afrika met de bijnamen Die Baai en The Windy City, een bijnaam die de stad deelt met de wereldberoemde Amerikaanse stad Chicago. De stad...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 600,-

VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 969,-

KLM

aanbevolen v.a. € 756,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Port Elizabeth voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Port Elizabeth

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Port Elizabeth

Kaart Port Elizabeth

Lees meer over Port Elizabeth

... ligt aan de zuidkust van Zuid-Afrika, op ongeveer 600 kilometer afstand van Kaapstad.

Beste reistijd Zuid-Afrika
Net als de de meeste plaatsen in Zuid-Afrika Heeft ook Port Elizabeth een lekker warm klimaat. Zoals de bijnaam al doet vermoeden, kent de stad wel een stevig windje. Door deze wind is Port Elizabeth een hotspot voor surfers. In januari (de warmste maand) ligt de temperatuur overdag rond de 25 graden celsius, in juli is dit rond de 20 graden. In december en januari valt de minste regen.

Luchthaven Port Elizabeth
Port Elizabeth Airport (PLZ) is de luchthaven van Port Elizabeth en dit vliegveld ligt op maar 5 minuten rijden vanaf het centrum van Port Elizabeth. Er worden voornamelijk binnenlandse vluchten uitgevoerd, vanaf Amsterdam maak je dus altijd een overstap in Johannesburg.

Vervoer tijdens jouw Port Elizabeth vakantie
In Port Elizabeth liggen een aantal buslijnen. Om door Zuid-Afrika te trekken kun je gebruik maken van de trein, maar een binnenlandse vlucht is in dit land ook niet vreemd. Hiermee zie je minder van het land, maar zo kun je wel veel tijd besparen. 

Goedkoop naar Port Elizabeth vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Port Elizabeth vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Port Elizabeth te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Port Elizabeth? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Port Elizabeth vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Port Elizabeth kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Port Elizabeth in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Port Elizabeth boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Port Elizabeth in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Port Elizabeth Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Port Elizabeth  

Hoe lang is het vliegen naar Port Elizabeth? De vluchtduur Amsterdam Port Elizabeth is met de snelste verbinding 16 uur en 15 minuten.

Nieuwste Error Fares

KLM Flexdeals

€ 376 ,-
Toronto
€ 7 ,-
Pula

Bijkomende kosten bij vluchten Port Elizabeth

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Port Elizabeth aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Port Elizabeth met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Port Elizabeth zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020