Vliegen naar München

Je kunt niet alleen vliegen naar Munchen vanaf Amsterdam. Ook Rotterdam - Munchen en Eindhoven - Munchen zijn goede en vaak zelfs extra voordelige opties. Woon je in het Oosten...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets München voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar München vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets München vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets München te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar München? Geef je op voor de München Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe München vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar München kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights München in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje München boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht München in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
München als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd München

Hoe lang is het vliegen naar München? De vluchtduur is een uur en 20 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten München

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
NS International
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Transavia
- *
CityNightline
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket München o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis München met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar München. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets München zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017