Vliegen naar Durban

Cheap tickets Durban Zuid Afrika zoeken? Durban, is met zijn mooie ligging aan zee, een van de best bezochte steden door toeristen in Zuid-Afrika. Je treft er dan ook een ruime keuze uit hotels van 5-sterren luxe resorts tot sfeervolle b&b's aan zee. Daarnaast is de stad bekend vanwege het jaarlijkse film festival.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Durban voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Durban vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Durban vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Durban te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Durban? Geef je op voor de Durban Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Durban vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Durban kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Durban in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Durban boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Durban in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Durban als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Durban

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Durban o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Durban met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Durban. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Durban zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017