Vliegen naar Kaapstad

Goedkoop op reis naar Kaapstad, Zuid-Afrika? De meest succesvolle wijze waarop je de goedkoopste tickets Kaapstad kan vinden is door verscheidene vergelijkmethodes te gebruiken. Wees flexibel met jouw reisdata, bijvoorbeeld: een vliegreis naar Kaapstad is op dinsdag in de regel goedkoper dan zaterdag. Bekijk ook andere vluchtroutes, Düsseldorf Kaapstad kan aanzienlijk verschillen met een vlucht vanaf Schiphol!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kaapstad voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kaapstad vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kaapstad vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kaapstad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kaapstad? Geef je op voor de Kaapstad Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kaapstad vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kaapstad kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kaapstad in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kaapstad boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kaapstad in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kaapstad als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kaapstad

Hoe lang is het vliegen naar Kaapstad? De vluchtduur Amsterdam Kaapstad is 11,5 uur bij een rechtstreekse vlucht. Bij een vliegreis met een overstap ben je al snel enkele uren verder.

Bijkomende kosten bij vluchten Kaapstad

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kaapstad o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kaapstad met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kaapstad. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kaapstad zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017