Vliegen naar Melbourne Florida

Melbourne is een stad in de Amerikaanse staat Florida en is gelegen aan de oostkust. De staat is gelegen tussen Jacksonville en Miami. Je treft er een internationale luchthaven,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Melbourne Florida voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Melbourne Florida vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Melbourne Florida vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Melbourne Florida te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Melbourne Florida? Geef je op voor de Melbourne Florida Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Melbourne Florida vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Melbourne Florida kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Melbourne Florida in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Melbourne Florida boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Melbourne Florida in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Melbourne Florida als 1e ontvangen?



beschikbaar komt.

Vliegtijd Melbourne Florida

Hoe lang is het vliegen naar Melbourne Florida? De vluchtduur is doordat je minimaal 1 overstap van 2 uur wel 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Melbourne Florida

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Melbourne Florida o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Melbourne Florida met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Melbourne Florida. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Melbourne Florida zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017