Vliegen naar Melbourne Florida

Melbourne is een stad in de Amerikaanse staat Florida en is gelegen aan de oostkust. De staat is gelegen tussen Jacksonville en Miami. Je treft er een internationale luchthaven,...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 492,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Melbourne Florida voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Melbourne Florida

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Melbourne Florida

Kaart Melbourne Florida

Lees meer over Melbourne Florida

... er een internationale luchthaven, een technische universiteit en ook is de staat bekend om de verschillende ruimtevaarttechnologie bedrijven. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland. 

Je treft een vochtig subtropisch klimaat in de staat. Van eind mei tot oktober is er een warm en nat seizoen en van november tot april is het warm en droog. In juli is het gemiddeld 32 graden en in januari is het zo'n 16 graden. Het is vanwege de hoge temperaturen en het strand dan ook een populaire vakantiebestemming. 

Wanneer je een bezoek brengt aan Melbourne, Florida sla dan zeker niet het Barrier Island Center over waar je (gratis) schildpadden en verschillende exposities kunt bekijken. Rond Melbourne square tref je het grootste winkelgebied in Brevard County. Het Sebastian Inlet State Park, gelegen aan de kust, is een populaire plaats voor surfers en vissers. Een populaire familieactiviteit is het bezoeken van de Brevard Zoo, waar je door middel van een kajaktocht de dierentuin kunt verkennen! 

Vanaf Amsterdam vertrekken er geen rechtstreekse vluchten naar Melbourne International Airport. Waarschijnlijk zul je twee maal moeten overstappen op twee van de volgende luchthavens: Londen, Charlotte, Detroit, Atlanta, Boston of Philadelphia. Wanneer je via Atlanta vliegt, hoef je slechts één maal over te stappen. De vluchtduur van Schiphol naar Atlanta bedraagt zo'n 10 uur en vanaf Atlanta vlieg je in ongeveer anderhalf uur naar Melbourne. Er vertrekken dagelijks vluchten van Melbourne naar Atlanta en Charlotte. Het kan tevens veel goedkoper en sneller zijn om op Orlando of  Tampa te vliegen en vanaf door te reizen!

Goedkoop naar Melbourne Florida vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Melbourne Florida? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Melbourne Florida te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Melbourne Florida? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Melbourne Florida vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Melbourne Florida kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Melbourne Florida vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Melbourne Florida boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Melbourne Florida in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Melbourne Florida Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Melbourne Florida  

Hoe lang is het vliegen naar Melbourne Florida? De vluchtduur is doordat je minimaal 1 overstap van 2 uur wel 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Melbourne Florida

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Melbourne Florida aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Melbourne Florida met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Melbourne Florida zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024