Vliegen naar Krakau

Krakau ook wel Krakow, is na Warschau de grootste stad van heel Polen met ongeveer 800.000 inwoners gelegen aan de rivier de Wislaw. Krakau wordt gezien als de culturele hoofdstad...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Krakau voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Krakau vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets Krakau vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Krakau te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Krakau? Geef je op voor de Krakau Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Krakau vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Krakau kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Krakau in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Krakau in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Krakau als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Krakau

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
KLM
 € 10,-
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Krakau o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Krakau met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Krakau. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Krakau zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017