Vliegen naar Chisinau

Chisinau is de grootste stad en tevens hoofdstad van Moldavië. Het wordt soms ook wel The White City genoemd, omdat de meeste historische gebouwen wit zijn. Deze stad is het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chisinau voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Chisinau vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Chisinau vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Chisinau te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chisinau? Geef je op voor de Chisinau Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chisinau vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Chisinau kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Chisinau in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Chisinau boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Chisinau in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Chisinau als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Chisinau

Hoe lang is het vliegen naar Chisinau? De vluchtduur Chisinau is minimaal 4,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Chisinau

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Chisinau o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chisinau met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Chisinau. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chisinau zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017