Vliegen naar Chisinau

Chisinau is de grootste stad en tevens hoofdstad van Moldavië. Het wordt soms ook wel The White City genoemd, omdat de meeste historische gebouwen wit zijn. Deze stad is het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chisinau voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Chisinau

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Chisinau

Kaart Chisinau

Lees meer over Chisinau

... politiek, cultureel en economisch centrum van het land. Moderne architectuur wordt afgewisseld met oude Sovjet gebouwen, waarin een groot deel van de inwoners nog woont. Twee mooie parken die je kunt bezoeken zijn The Cathedral Park en de Stefan Cel Mare Park. Gelegen achter het kleine parkmonument Alunelul, vind je de grootste Joodse begraafplaats van heel Europa.

Vakantie Chisinau
Tijdens een reis door Moldavië moet je zeker de wijn van eigen bodem proberen. Deze zijn van grote kwaliteit! Bezoek een wijnkelder of koop de flessen direct in de supermarkt. ‘Negru de Purcari’ schijnt een van de beste wijn types te zijn. Let wel op dat je niet meer dan twee flessen als souvenir mee naar huis mag nemen.

Luchthaven Chisinau, directe vlucht Chisinau?
Het vliegveld, Chisinau International Airport (KIV), ligt op ongeveer 13 kilometer van de binnenstad. Er vliegen verschillende airlines op Chisinau, zoals Lufthansa met een overstap in München. Maar ook Austrian Airlines met een overstap in Wenen. Er zijn helaas geen directe vliegtickets Chisinau te boeken, je overstap zal veelal in Kiev of Wenen plaatsvinden

Goedkoop naar Chisinau vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Chisinau? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Chisinau te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Chisinau? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chisinau vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Chisinau deals. Tip: voor een last minute Chisinau vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Chisinau Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Chisinau  

Hoe lang is het vliegen naar Chisinau? De vluchtduur Chisinau is minimaal 4,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Chisinau

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Transavia
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Chisinau aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chisinau zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024