Vliegen naar Rzeszow

Rzeszow is een Poolse stad gelegen in het zuidoosten van het land aan de Wislok rivier. De stad is gelegen in het hart van de Sandomierska Vallei. Rzeszow heeft een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rzeszow voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rzeszow

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rzeszow

Kaart Rzeszow

Lees meer over Rzeszow

... bijzondere historie die zich al vele eeuwen voor Christus afspeelde. Door de lange geschiedenis kent Rzeszow een perfecte mix tussen de rijke culturele geschiedenis en de moderne westerse wereld.

Bezienswaardigheden in Rzeszow en rondom
Rzeszow heeft vele historische en moderne architectonisch hoogstaande gebouwen in de stad. Deze zijn allemaal een bezoekje waard, maar de echte crème de la crème in Rzeszow  zijn; het revolutie monument, het stadhuis en het paleis van de Lubomirski familie. Rzeszow is de culturele hoofdstad van de omgeving en probvinomtrek in het gebied, er zijn dan ook vele bezienswaardigheden in Rzeszow. Een paar andere plekken die een bezoek waard zijn: het Theatre of Wanda Siemaszkowa, Museum of the City of Rzeszów een museum gewijd aan de rijke historie van de stad en de "Pod Ratuszem" galerij.

Rzeszow International Airport Jasionka
Het vliegveld van Rzeszow genaamd International Airport Jasionka (RZE), waarvandaan je op verschillende manieren richting het centrum kunt reizen. Onder deze transport opties vallen natuurlijk de altijd aanwezige taxi's en autoverhuurbedrijven, maar ook een uitstekende bus verbinding met Rzeszow zelf. Het vliegveld ligt op ongeveer 10 km afstand van het centrum.

Goedkoop naar Rzeszow vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rzeszow? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rzeszow te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rzeszow? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rzeszow vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Rzeszow kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Rzeszow vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rzeszow boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rzeszow in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Rzeszow Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rzeszow  

Hoe lang is het vliegen naar Rzeszow? De vliegtijd naar Rzeszow bedraagt 3 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Rzeszow

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Rzeszow aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rzeszow met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rzeszow zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024