Vliegen naar Oekraïne

Binnenkort naar Oekraïne vliegen? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je want de verwachting is dat de prijzen voor tickets Oekraine dit najaar aanzienlijk gaan dalen. Er komen namelijk 5 nieuwe lowcost vluchten naar Oekraine vanaf Eindhoven Airport bij. Dit zijn low fare vluchten naar Kiev en Lviv met vliegmaatschappij Ryanair. Maar .... er zijn nog veel meer mogelijkheden om voordelig naar Oekraine te reizen en hier zetten we ze allemaal voor je op een rij! 

Goedkope vliegtickets Oekraïne: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kiev
Vliegtickets Oekraïne: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lviv

Goedkoop naar Oekraïne vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oekraïne vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oekraïne te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oekraïne? Geef je op voor de Oekraïne Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oekraïne vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Oekraïne kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Oekraïne in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oekraïne boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oekraïne in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Oekraïne als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Oekraïne

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Oekraïne o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Oekraïne met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Oekraïne. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oekraïne zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017