Vliegen naar Minsk

Vliegen naar Minsk? Dit is de hoofdstad, grootste stad en financieel en cultureel middelpunt van Wit-Rusland. Liefhebbers van theater en musea kunnen zich dan ook verblijden aan...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Minsk voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Minsk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Minsk vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Minsk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Minsk? Geef je op voor de Minsk Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Minsk vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Minsk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Minsk in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Minsk boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Minsk in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Minsk als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Minsk

Hoe lang is het vliegen naar Minsk? Een vlucht Amsterdam Minsk duurt circa 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Minsk

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Minsk o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Minsk met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Minsk. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Minsk zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017