Vliegen naar Minsk

Goedkoop vliegen naar Minsk vanuit Brussel of Amsterdam? Snel de aaniedingen vergelijken en dan online je vliegtickets  Minsk Belarus boeken? Hier zetten we de beste deals voor jou op een rij!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Minsk voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Minsk

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Minsk

Kaart Minsk

Lees meer over Minsk

...

Een vlucht naar Minsk boeken? Dit is de hoofdstad, grootste stad en financieel en cultureel middelpunt van Wit-Rusland. Liefhebbers van theater en musea kunnen zich dan ook verblijden aan het grote culturele aanbod van de stad.
Hoewel een groot deel van de Minsk verwoest werd in de Tweede Wereldoorlog en pas vrij recent weer herbouwd is zijn er toch een aantal historische gebouwen die het bezichtigen waard zijn.

Beste reistijd
Alhoewel je als je aan Minsk denkt misschien kou en sneeuw voor je ziet, is het in juni, juli en augustus overdag rond de 22 graden Celsius. De winters zijn daarentegen wel koud, in december, januari en februari komt het kwik maar af en toe boven het vriespunt uit.

Luchthaven Minsk
De belangrijkste luchthaven van Minsk is Minsk International Airport. Dit vliegveld ligt ongeveer 42 kilometer buiten de stad. Met de bus ben je in 1 uur en 20 minuten in de stad, de taxi brengt je in circa 40 minuten naar het centrum. Je kunt natuurlijk ook een auto huren op het vliegveld.

Goedkoop naar Minsk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Minsk? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Minsk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Minsk? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Minsk vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Minsk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Minsk vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Minsk boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Minsk in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Minsk Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Minsk  

Hoe lang is het vliegen naar Minsk? Een vlucht Amsterdam Minsk duurt circa 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Minsk

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Minsk aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Minsk met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Minsk zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024