Vliegen naar Iasi

Als 2de stad van Roemenië en voormalig hoofdstad van vorstendom Moldavië is Iasi het cultureel,academisch en economische centrum van de regio. Iasi staat bekend om 2...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 284,-

KLM

aanbevolen v.a. € 260,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 265,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Iasi voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Iasi

Kaart Iasi

Lees meer over Iasi

... bekend om 2 dingen: de grote hoeveelheid universiteiten en studenten, en de vele kerken en oude musea in de stad.

Iasi international airport is de luchthaven van Iasi.

Goedkoop naar Iasi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Iasi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Iasi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Iasi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Iasi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Iasi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Iasi vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Iasi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Iasi in 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Iasi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Iasi  

Hoe lang is het vliegen naar Iasi? Bij een rechtstreekse vlucht duurt het vanaf Schiphol ongeveer 2,5 uur. Bij een vlucht met een tussenstop duurt het al gauw 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 458 ,-
Bangkok
€ 60 ,-
Wenen
€ 419 ,-
Gambia

Bijkomende kosten bij vluchten Iasi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Iasi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Iasi met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Iasi zijn het laatste gecheckt op 10-01-2022