Vliegen naar Lviv

Goedkope vliegtickets Lviv boeken? Dan is het verstandig om ook te kijken naar vluchten Eindhoven - Lviv. Vanaf najaar 2017 gaan er namelijk tweewekelijkse vluchten vanaf...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lviv voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lviv

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lviv

Kaart Lviv

Lees meer over Lviv

... Eindhoven met Ryanair naar deze mooie stad in het uiterste westen van Oekraïne. 

Lviv ligt op een korte afstand van de grens met Polen en staat bekend als een stad met een hele rijke  culturele geschiedenis. Vanaf de stichting van de stad tot aan 1945 was Lviv het centrum van de Poolse nationale cultuur en het academische leven. De rijke historie is mede de reden die ervoor heeft gezorgd dat Lviv een echte wereld stad is geworden.

Citytrip Lviv
Lviv staat sinds 1998 op de Unesco werelderfgoed lijst. Lviv is op deze lijst gekomen door de vele verschillende architectuur die door de verscheidenheid aan overheersende culturen die in Lviv hebben geheerst. Lviv heeft een werkelijk waar prachtig mooi historisch centrum met vele bezienswaardigheden. Een paar hiervan zijn het Vysoky Zamok, de Latijnse kathedraal, de Armeense kathedraal en de Hemelvaartkerk.

Luchthaven Lviv, directe vlucht Lviv?
Lviv heeft natuurlijk een eigen vliegveld onder de naam Lviv Danylo Halytskyi international airport. De luchthaven van Lviv ligt op een schamele afstand van 7,7 kilometer van de binnenstad vandaan. Het is helaas niet mogelijk om vanuit Nederland direct te vliegen op het vliegveld van Lviv, u zult tenminste één overstap moeten maken. Dit zal in 9 van de 10 gevallen plaatsvinden in de hoofdstad van Oekraïne Kiev Tip: Vanuit Dortmund wordt direct gevlogen op Lviv waardoor dat als een goed alternatief wordt beschouwd. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Lviv Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Lviv vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lviv? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lviv te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lviv? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lviv vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lviv kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lviv vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lviv boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lviv in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lviv Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lviv  

Hoe lang is het vliegen naar Lviv? De vluchtduur is 3,5 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Lviv

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Ukraine International Airlines
 € 25,- -  € 39,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lviv aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lviv met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lviv zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024