Vliegen naar Lviv

Goedkope vliegtickets Lviv boeken? Dan is het verstandig om ook te kijken naar vluchten Eindhoven - Lviv. Vanaf najaar 2017 gaan er namelijk tweewekelijkse vluchten vanaf...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lviv voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lviv vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lviv vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lviv te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lviv? Geef je op voor de Lviv Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lviv vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lviv kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lviv in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lviv boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lviv in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lviv als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lviv

Hoe lang is het vliegen naar Lviv? De vluchtduur is 3,5 uur incl. een tussenstop van een uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lviv

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lviv o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lviv met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lviv. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lviv zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017